Regiebouw
Recente bouw vacatures
Regio: Noord-Holland,Utrecht,Zeeland,West-Brabant,Groot Amsterdam,Haarlem-Haarlemmermeer,Leiden-Bollenstreek,Gouda-Groene Hart,Haaglanden-Delfland,Rotterdam-Rijnmond,Drechtsteden-Alblasserwaard
Regio: Utrecht,Groot Amsterdam
Regio: Noord-Holland,Utrecht,Rotterdam-Rijnmond
Regio: Limburg,Zeeland,West-Brabant,Midden-Brabant,(Zuid)oost-Brabant
Regio: West-Brabant,Midden-Brabant,(Zuid)oost-Brabant
Regio: Utrecht,Groot Amsterdam,Rotterdam-Rijnmond
Regio: Noord-Holland,Utrecht,Groot Amsterdam,Haarlem-Haarlemmermeer,Leiden-Bollenstreek,Gouda-Groene Hart,Rotterdam-Rijnmond

Specialist in stelwerk en stelleurs

Al sinds 1997 is Regiebouw dé specialist op het gebied van stelwerk. Onze stelleurs kunnen zelfstandig vanaf tekening werken en nemen u zo het stelwerk uit handen. Voor dit specialisme werken wij, uiteraard, alleen met Nederlandstalige stelleurs.

Regionale opzet

Regiebouw kan uw stelwerk landelijk uit handen nemen vanuit vestigingen in Eindhoven en Leiden.

Omdat we ons in belangrijke mate op stelwerk én de stelleur richten kunnen we beter en sneller inspelen op uw vraag. Daarbij houden we ook graag de reisafstanden beperkt.

Overnemen stelleur

Standaard kunt u iedere Regiebouw timmerman na 1.040 gewerkte uren kostenloos in dienst nemen. Maar wij kunnen ook gericht op zoek gaan naar een voorman of aanvulling van uw eigen stelploeg.

Regiebouw is Erkend Leerbedrijf, NBBU-lid en past het akkoord over uitzendwerk in de bouw toe. In de praktijk betekent dit dat vakkrachten CAO Bouw volgend zijn, waaronder het recht op een volledig bouwpensioen.

Timmerman voor stelwerk gezocht

Bij ons vindt u de passende oplossing. Altijd gefundeerd op onze uitgebreide kennis van de regelgeving. En ondersteund door een actieve buitendienst. Flexibel, op maat en met duidelijke afspraken. 

Stelleur gezocht? Plaats uw zoekopdracht of neem contact met ons op.

© copyright 2018

- Sitemap - Contact - Disclaimer Design by PXL Communicatie Powered by OTYS Recruiting Technology
[hoofname]
Regiebouw Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close