Regiebouw
Recente bouw vacatures
Regio: Noord-Holland,Utrecht,Zeeland,West-Brabant,Groot Amsterdam,Haarlem-Haarlemmermeer,Leiden-Bollenstreek,Gouda-Groene Hart,Haaglanden-Delfland,Rotterdam-Rijnmond,Drechtsteden-Alblasserwaard
Regio: Limburg,Zeeland,West-Brabant,Midden-Brabant,(Zuid)oost-Brabant
Regio: Noord-Holland,Utrecht,Groot Amsterdam,Haarlem-Haarlemmermeer,Leiden-Bollenstreek,Gouda-Groene Hart,Rotterdam-Rijnmond
Regio: Utrecht,Groot Amsterdam
Regio: Noord-Holland,Utrecht,Rotterdam-Rijnmond
Regio: Utrecht,Groot Amsterdam,Rotterdam-Rijnmond
Regio: West-Brabant,Midden-Brabant,(Zuid)oost-Brabant

VCA

In de bouw staat veiligheid voorop. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.
Vanaf 1 januari 2016 is een VOL-VCA diploma op alle bouwlocaties verplicht.

Om geen opdrachten mis te lopen dien je, als ZZP'er, in het bezit te zijn van gekeurd gereedschap en pbm's EN het diploma VOL-VCA.

VOL-VCA

Via onze samenwerking met VCA Nederland kun je jezelf eenvoudig voor VOL-VCA opgeven. Mits je binnen afzienbare tijd je diploma haalt, kun je op basis van die inschrijving meestal gewoon aan de slag.

Voor de leden van Bouwteam hebben wij de mogelijkheid om voor een aantrekkelijk prijs het VOL-VCA diploma te behalen. Voor € 106,20 ontvang je een lesboek thuis en kun je op examen.

Ga naar VCA Nederland en maak je keuze voor datum en locatie en geef dit door aan Bouwteam. Geen geld vooraf, we verrekenen de kosten gewoon met je wekelijkse factuur, mits je voor ons aan de slag bent.

Het is ook mogelijk om alvast een proefexamen te doen.

© copyright 2018

- Sitemap - Contact - Disclaimer Design by PXL Communicatie Powered by OTYS Recruiting Technology
[hoofname]
Regiebouw Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close