Mooi werk in de buurt dat bij jóu past

Wij zorgen ervoor dat jij kunt werken op projecten die jij leuk vindt en natuurlijk zoveel mogelijk bij jou in de buurt!

Snelle, verzekerde betalingen

Bij Regiebouw ben je verzekerd van je betaling. Een snelle betaling bovendien, want we betalen standaard binnen 21 dagen en indien gewenst kan dat altijd sneller: we kunnen jouw factuur zelfs binnen 1 dag betalen!

Geen administratieve rompslomp

Geen offertes, geen discussies over meer- of minderwerk en geen facturen maken. Je hoeft alleen maar iedere week jouw uren in te voeren in onze app. Na akkoord van de opdrachtgever, maken wij een factuur op (een zogenaamde reversed bill) en betalen we deze binnen de betaaltermijn die jij hebt gekozen!

Onze 3 beloften

Mooi werk in de buurt dat bij jóu past

Altijd snelle betalingen

Geen administratieve rompslomp

Voor ZZP'ers

Wij zijn er voor jou: de vakman. En we willen jou het leven zo makkelijk mogelijk maken. Dat doen we in de de eerste plaats door jou werk te bieden dat bij je past. Qua werkzaamheden maar zeker ook qua soort opdrachtgever en natuurlijk ook wat betreft de locatie. Dat is óns werk, en dat is waar we goed in zijn. Maar daar houden wij niet op. Wij willen jouw bestaan als zelfstandige zo onbezorgd als mogelijk maken.

Voor Opdrachtgevers

Regiebouw is dé specialist in het bemiddelen van zelfstandige vaklieden in de bouw en techniek. Dat doen we bij grote en middelgrote bouw- en installatiebedrijven door heel Nederland. Wij staan voor duurzame inzet van flexibel vakmanschap, korte lijnen, persoonlijke aandacht en oplossingen op maat. Alles met oog voor de menselijke factor, die in onze visie vaak net zo belangrijk is als competenties.

VC_20190621_0232_8174

Join us

Wil je werken in een leuke werkomgeving bij een groeiend en ambitieus bedrijf? Fluitend naar je werk gaan om samen met een team van enthousiaste collega's er iedere dag weer het maximale uit proberen te halen? Dan maken we graag een keer kennis met je!

Wil je meer weten?

Meer over ons en onze werkwijze weten? We maken graag altijd tijd voor een persoonlijke kennismaking!

Zet ons aan het werk!

We zoeken graag een mooie opdracht voor je!

Nu of in de toekomst onbezorgd werken in jouw regio? Laat ons jouw ideale opdracht vinden! Meld jezelf bij ons aan, dan houden wij je op de hoogte van projecten binnen jouw profiel en regio.

  • Volledig kosteloos en vrijblijvend
  • Interessante projecten per e-mail en/of SMS ontvangen
  • Binnen 2 minuten geregeld