Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 51 t/m 01-2021

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman – Texel – Piet

Piet is een ervaren timmerman die wij doorgaans inzetten op nieuwbouwprojecten. Het is een man die van aanpakken weet. Peter zijn werkgebied is de kop van Noord Holland en Texel. Inzetbaar vanaf 4 januari.

Timmerman – Regio Hoorn – Ron

Ron is een echte nuchtere West-Friese timmerman die wij inzetten in de nieuwbouw. Ron is niet de man die je in moet zetten op het hele fijne werk, maar daar waar meters gemaakt moeten worden en waar men van aanpakken weet komt hij uitstekend uit de verf. Ron beschikt over goed eigen gereedschap en is voor de lange termijn inzetbaar vanaf week 51.

Timmerlieden – Amsterdam – Koppel

Farid en Hassan zijn twee renovatietimmerlieden die wij inzetten op de grotere renovatieprojecten. Het zijn mannen die goed vanaf tekening werken, maar daar waar de tekening te kort schiet ook met goede eigen oplossingen komen. Vlotte, nette werkers en prettige mannen in de omgang.  Inzetbaar vanaf week 51.

Timmerman – Almere – Willem

Willem is een timmerman die voor het nieuwe jaar opzoek is naar een project in het renovatie-, mutatie- of bonnenwerk. Het is een timmerman die alles gezien en gedaan heeft en zeer goed zelfstandig kan werken. Willem is netjes in de communicatie, heeft een prima voorkomen en beschikt over een werkbus welke is ingericht op het bonnenwerk. Inzetbaar vanaf week 1.

Timmerlieden Harderwijk – Koppel

Rob en Ruud zijn twee broers die inmiddels al jaren als koppel werkzaam zijn in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Het zijn vaklieden die wij inzetten vanaf het stelwerk tot opleveren. Prettige mannen in de omgang die zorgen dat werk gedaan wordt. Kunnen uw team per direct komen versterken.

West Nederland

Timmerlieden – Rotterdam – Koppel

Peter en Erwin vormen een koppel timmerlieden dat allround inzetbaar is. De heren zijn al 20 jaar actief als timmerman en werken het liefst op een grote nieuwbouw of in de renovatie waarbij ze echt timmerwerk kunnen verrichten. Per direct beschikbaar.

Timmerman – Den Haag – Remco

Remco is een allround timmerman die zeer gedreven is en bedreven in zijn werk is. Met zijn vakkennis loopt hij het liefst op mooie renovatie en restauratieklussen waar secuur werk belangrijk is. Kan uw team a.s. maandag komen versterken.

Timmerlieden – Regio Leiden – Koppel

Ron en Tevin zijn vader en zoon die inzetbaar zijn als allround timmerman. Vader Ron is hierin de echte kartrekker, maar Tevin kan ook prima zelfstandig werken met de juiste sturing. De heren staan het liefst op mooie aftimmerwerk en leveren mooi secuur werk af. Beschikbaar per week 51

Midden en Oost Nederland

Timmerman – Arnhem – Klaas

Klaas is een allrounder die zowel als timmerman als voorman ingezet kan worden. Klaas is prettig in de omgang en krijgt het werk gedaan. Inzetbaar vanaf week 1.

Timmerman – Wijk bij Duurstede – Henk

Henk is een allrounder die we kennen als een echte aanpakker. Hij komt het beste tot zijn recht op nieuwbouw- en renovatieprojecten. Henk beschikt over goed gereedschap en werkt goed zelfstandig. Inzetbaar vanaf week 1.

Timmerlieden koppel – Bilthoven

Peter en Erik zijn twee timmermannen uit de regio van Maartensdijk die regelmatig op nieuwbouwprojecten van begin tot eind werken. Vlot, nauwkeurig en de juiste werkhouding. Beschikbaar vanaf week 2.

Timmerman – Voorthuizen – Dirk

Dirk is een timmerman die het beste tot zijn recht komt in de kleinschalige nieuwbouw, renovatie- en onderhoudswerk. Inzetbaar vanaf week 2.

Zuid Nederland

Timmerlieden – Eindhoven – Koppel

Samen 40  jaar ervaring. Deze vakmannen komen eigenlijk nooit beschikbaar, zitten altijd volgepland maar komen nu na de Kerst inzetbaar voor werk in de omgeving van Eindhoven! Het zijn vakvolwassen, allround timmerlieden die zeer bedreven zijn in stelwerk en een voorkeur voor aftimmerwerk hebben. Vanaf 4 januari inzetbaar.

Timmerlieden – Heusden – Koppel

Dre en Toon zijn timmermannen met ruime ervaring in zowel fijn timmerwerk als in de ruwbouw. Werken veel via Regiebouw en komen het best tot hun recht in het aftimmerwerk. Vanaf 4 januari inzetbaar.

Timmerman – Venray – Jaap

Jaap werkt inmiddels 20 jaar voor Regiebouw. Echte aanpakker en allround inzetbaar. Komt als eerste op de bouw en is als laatste weg. Afstand is geen probleem. Vanaf 4 januari inzetbaar.

Timmerman – Veldhoven – Serge

Serge is een allround timmerman en werkt sinds een aantal jaar voor Regiebouw. Doet het liefst aftimmerwerk maar ruwbouw is geen probleem. Vanaf 4 januari inzetbaar.

(Hoofd)uitvoerder – Den Bosch – Andre

Andre is momenteel nog aan het werk maar zit in de afrondende fase. Werkt nu te ver van huis, wil in januari graag verder op als (hoofd) uitvoerder in de omgeving van Den Bosch.

Opruimer – Roosendaal – Max

Ervaren opruimer, weet van aanpakken. Max heeft afgelopen jaar een hele grote bouw bijgehouden en dit project wordt deze week opgeleverd. Vanaf 4 januari inzetbaar

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!