Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 1-2021

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden – Zaandam – Koppel

Erwan en Kadir zijn twee ervaren timmerlieden die in het afbouwtimmerwerk het beste tot hun recht komen. Het zijn jongens die goed zelfstandig aan de slag kunnen en meedenken met de uitvoerder. De mannen beschikken over goed eigen gereedschap. Per 11-1 inzetbaar.

Timmerman – Regio Hoorn – Rick

Rick is een echte nuchtere West-Friese timmerman die wij inzetten in de kleinschalige nieuwbouw. Rick is inzetbaar vanaf het stelwerk tot het opleveren. Hij beschikt over goed eigen gereedschap en is voor lange termijn inzetbaar. Per 11-1 inzetbaar.

Timmerman – Amsterdam – Hassan

Hassan is een renovatietimmerman die wij inmiddels al jaren inzetten op onze projecten. Het is een man die goed vanaf tekening kan werken, maar daar waar de tekening te kort schiet ook met goede eigen oplossingen kan komen. Vlotte, nette timmerman en ook een zeer prettige man om mee samen te werken. Per 11-1 inzetbaar.

Timmerman -Enkhuizen – Herman

Herman is een timmerman die voor het nieuwe jaar opzoek is naar timmerwerk in het renovatie-, mutatie- of bonnenwerk. Het is een timmerman die alles gezien en gedaan heeft en zeer goed zelfstandig kan werken. Herman werkt netjes en is ook sterk in zijn communicatie, heeft een prima voorkomen en beschikt over een nieuwe bus die is ingericht op het bonnenwerk. Per 11-1 inzetbaar

Timmerlieden – Purmerend – Koppel

Rob en Mike zijn twee timmermannen die inmiddels al jaren als koppel werkzaam zijn en op zoek zijn naar een nieuw project in het renovatiewerk. Het zijn mannen die van aanpakken weten en waar nodig zelf met oplossingen kunnen komen. De mannen komen samen in één bus naar het werk toe en beschikken over zeer veel gereedschap. Per 11-1 inzetbaar.

West Nederland

Timmerman – Noordwijk – Stef

Stef is een timmerman die goed allround inzetbaar is op een project. Voor Stef maakt het niet uit of hij op grote nieuwbouw of renovatie werkt. Je kunt hem gerust een tekening geven en hij voert het werk zelfstandig uit. Per 11-1 inzetbaar.

Timmerlieden – Rotterdam – Koppel

Edwin en Bryan zijn een koppel timmermannen met zo’n 20 jaar ervaring die wij allround inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen werken het liefst op een klus waar ze profielen kunnen stellen en maatvoeren. Vanaf de ruwbouw tot de aftimmering hebben de mannen ervaring, maar ze werken het liefst op een project na de betonfase. Per 11-1 inzetbaar.

Timmerman – Rotterdam – John

John is een allround timmerman die tevens als voorman kan fungeren. John is een echte Regiebouwer. Hij werkt inmiddels al meer dan 10 jaar voor Regiebouw en is inzetbaar in alle facetten van de bouw. Wij kennen John als een betrouwbare, sociale en zelfstandige timmerman. Per 11-1 inzetbaar.

Timmerlieden – Den Haag – Koppel

Koppel timmerlieden dat het best tot z’n recht komt in de afbouwfase. Metalstud, gipsplaten, systeemwanden en ander aftimmerwerk behoort tot hun kwaliteiten. Ze beschikken over mooi gereedschap en zijn als koppel goed zelfstandig inzetbaar. Per 11-1 inzetbaar.

Hulptimmerlieden en bouwhulpen – Zuid Holland

In de regio Zuid-Holland hebben wij nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen beschikbaar.

Midden en Oost Nederland

Timmerlieden – Doetinchem – Koppel

Peter en Hans zijn twee timmermannen uit de regio Doetinchem die regelmatig van begin tot eind hebben meegedraaid op nieuwbouwprojecten. Goed werktempo, werkt nauwkeurig en heeft de juiste werkhouding. Per 11-1 inzetbaar.

Timmerman – Tiel – Joost

Joost is serieuze timmerman met een schat aan ervaring bij kleine aannemers. Joost is een timmerman van de oude stempel. Timmerwerk wat de één als lastig kan ervaren ziet hij juist als een prachtige uitdaging. Per 11-1 inzetbaar.

Timmerman – Amersfoort – Klaas

Klaas is een allrounder die het beste tot zijn recht komt op de kleinschalige nieuwbouw, renovatie- en onderhoudswerk. Klaas werkt nauwkeurig. Per 11-1 inzetbaar.

Timmerman – Nijkerk – Cees

Cees is een allrounder die zowel in de nieuwbouw- als in het renovatiewerk tot zijn recht komt. Vlotte timmerman die het werk netjes oplevert. Per 11-1 inzetbaar

Zuid Nederland

Timmerlieden – Den Bosch – Koppel

Dit koppel komt eigenlijk nooit beschikbaar en hoeven wij maar eens per 2 jaar door te plannen. Op en top timmermannen en allround inzetbaar. Zoals je ze allemaal zou willen hebben. Per 18-1 beschikbaar.

Timmerlieden – Heusden – Koppel

Werken inmiddels 5 jaar voor Regiebouw. In te zetten van de ruwbouw tot de afbouw, echter komen ze het best tot hun recht in aftimmerwerk. Hele fijne mannen om in te zetten. Per direct inzetbaar.

Timmerman – Eindhoven – Geert

Werkt inmiddels al 20 jaar een aantal maanden per jaar voor Regiebouw. Allround inzetbaar. Een echte doorzetter. Komt als eerste op de bouw en is als laatste weg. Afstand is geen probleem. Per 11-1 inzetbaar

Timmerman – Veldhoven – Serge

Serge is al een aantal jaar voor Regiebouw aan het werk. Doet het liefst aftimmerwerk maar kan alles (van ruwbouw tot opleveren). Per 11-1 inzetbaar.

Uitvoerder – Putten – Wim

Is al sinds 1984 timmerman en vanaf 1988 uitvoerder. Een doorgewinterde uitvoerder die op alle facetten in te zetten is. Per 11-1 inzetbaar.

Betontimmerman – Boxtel – Patriek

Echte betontimmerman: ervaren vakman voor betonwerk/ruwbouw. Is al 4 jaar – met tussenpozen – werkzaam via Regiebouw. Per direct inzetbaar.

Opruimer – Helmond – Mike

Ervaren opruimer. Feedback van opdrachtgevers is dat Mike een echte aanpakker is die niet te stoppen is. Weet precies wat hij moet doen en gaat zelfstandig aan de slag. Per 11-1 inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!