Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 10 t/m 12

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Lelystad – Henry

Henry is een timmerman die het beste tot zijn recht komt in het renovatiewerk. Het is een timmerman die al jaren actief is in de bouw, wat zijn ogen zien maken zijn handen. Henry is een rustige, prettige man in de omgang die zowel zelfstandig als in groepsverband goed mee kan komen. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman 2 Alkmaar – Kelvin

Kelvin is een geschoolde timmerman die nog niet lang meedraait als timmerman. Het is een enthousiaste timmerman-2 die wat hij nog te kort komt aan ervaring ruimschoots goed maakt met zijn werkinstelling. Prettige jongen in de omgang met een echte werkersmentaliteit. Kelvin komt met eigen bus en volledige gereedschaps-set naar het werk toe. Per a.s. maandag beschikbaar.

 

Timmerlieden Regio Amsterdam – Koppel

Erik en Eduard zijn twee timmerlieden die wij uitsluitend inzetten op aftimmerwerkzaamheden. Het zijn twee mannen die keer op keer strak en keurig werk hebben afgeleverd en in een vlot tempo het werk opleveren. Per maandag week 11 Inzetbaar in de regio van Amsterdam.

 

Timmerman Regio Zwolle – Gert

Gert is een rustige, ervaren renovatietimmerman die goed zelfstandig aan het werk gezet kan worden. Gert is een timmerman die zelf met oplossingen kan komen en beschikt over zeer goed eigen gereedschap. Per 15-3 inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Hoorn – Koppel

Twee nuchtere West-Friese timmerlieden die het beste tot hun recht komen in de kleinschalige nieuwbouw. Mark en Tim kunnen vanaf tekening werken en zijn zowel zelfstandig als in groepsverband goed in te zetten. Beschikbaar per maandag week 12.

West Nederland

Ass. Uitvoerder Regio Delft – Jan

Jan heeft jaren als timmerman gewerkt en is sinds 4 jaar assistent uitvoerder. Jan is een hardwerkende, betrouwbare man die per a.s. maandag inzetbaar komt. Hij komt het beste tot zijn recht in de renovatie en nieuwbouw.

 

Timmerman Regio Den Haag – Pieter

Pieter is een timmerman met 20+ jaar ervaring. Hij komt het beste tot zijn recht op een mutatie en onderhoudswerk. Kan naast timmeren ook klein loodgieters- en elektrawerk verrichten. Pieter is per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Rotterdam – Koppel

Elbert en Alvin zijn vader en zoon. Samen vormen zij een uiterst ervaren koppel dat het beste tot zijn recht komt in de afbouw en renovatie. Zijn per a.s. maandag inzetbaar.

 

Schilders Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal goede vakschilders inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Regio Utrecht – Michael

Michael is een allround timmerman met 30 jaar ervaring. Wil graag onderhouds-, verbouwing en/of mutatiewerk verrichten. Michael is per maandag week 11 inzetbaar en 1 week later komt zijn maat beschikbaar om een koppel te vormen.

 

Timmerman Arnhem – Adem

Adem is een allround timmerman die op alle facetten van de bouw inzetbaar is. Werkt al geruime tijd voor Regiebouw en wordt vaak terug gevraagd door de opdrachtgevers. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Bouwopruimer Regio Utrecht – Willem

Willem is een bouwhulp / opruimer die ook veel ervaring heeft in het zijn van de ogen en oren van de uitvoerder. Zo houdt hij de veiligheid in de gaten, houdt hij de keet schoon, etc. Willem is met zijn voordelige tarief en veelzijdigheid erg in trek! Per maandag week 11 inzetbaar.

Zuid Nederland

Timmerlieden Den Bosch – Koppel

Symon en Ferry hebben samen heel wat jaren ervaring in de bouw. Het zijn echte toppers in het aftimmeren, kozijnen en deuren. De mannen zijn ook inzetbaar op “droog” nieuwbouwwerk. De mannen hebben het afgelopen jaar een renovatieproject volledig doorlopen en zijn per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerman Tilburg – Gio

Gio is 2 jaar geleden via Regiebouw gestart en heeft sindsdien uitsluitend positieve evaluaties gehad. Gio is een echte ruwbouwer die uw team per direct kan komen versterken.

 

Timmerlieden Velden – Koppel

Jan en Peter kunt u werkelijk op alles inzetten. De heren hebben een volledig uitgeruste bus en zijn in het bezit van een vereikers- en heftruckcertificaat. U kunt de mannen een tekening geven en er zorgeloos van uit gaan dat het werk goed wordt uitgevoerd. Jan en Peter zijn per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerman Boxtel – Rens

Rens is een onderhouds- en renovatietimmerman die inmiddels 30 jaar ervaring heeft in de bouw. Rens heeft een goed uitgeruste bus, VCA en PBM’s. Per maandag week 11 inzetbaar.

 

Timmerman Genk (België) – Maikel

Maikel is inmiddels 15 jaar werkzaam voor Regiebouw. Na het afgelopen jaar een eigen klus te hebben gehad, wil Maikel graag weer via ons aan de slag. Maikel is een ervaren, zelfstandige man die allround inzetbaar is. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Regio Roosendaal – Kees

Kees is een zeer ervaren timmerman en krijgt goede evaluaties van onze opdrachtgevers. Kees wordt het gelukkigst van een mooie nieuwbouwklus. Doet liever geen dakwerk meer. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Metselaar Den Bosch – Ap

Ap is een voor ons nieuwe metselaar met goede referenties. Ap is van buitenlandse komaf maar spreekt de Nederlandse taal uitstekend. Hij is allround per direct in te zetten.

 

Restauratievoeger Schijndel – Sjon

Sjon is inmiddels 25 jaar werkzaam als restauratievoeger. Kan geheel zelfstandig ingezet worden. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Opruimer Tiel – Savi

Savi heeft inmiddels een aantal klussen via Regiebouw gedaan als opruimer, dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgevers. Savi heeft geen 7-4 mentaliteit en dat blijkt ook wel uit zijn motto; “Ik ga pas naar huis als de bouw schoon is”. Per maandag week 11 beschikbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!