Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 11 t/m 15

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Regio Amsterdam – Jan

Jan is een timmerman die in de nieuwbouw het beste tot zijn recht komt. Het is een ervaren man die vanaf het stelwerk tot en met het opleveren ingezet kan worden. Jan is een Amsterdammer in hart en nieren en zijn werkgebied ligt dan ook in en om Amsterdam. Hij komt goed gereedschap naar de bouw toe. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman 2 Haarlem – George

George is een timmerman die via een omweg in de bouw terecht is gekomen. Het is qua ervaring nog geen vak volslagen timmerman, maar qua inzet en doorzetten doet hij niet onder voor een ervaren man. George heeft geïnvesteerd in een goede set gereedschap en komt met eigen vervoer naar het werk toe. Bij Regiebouw heeft hij voornamelijk op de grotere nieuwbouwprojecten gewerkt. George is per direct beschikbaar.

 

Ass. Uitvoerder Regio Zaandam – Daan

Daniel is een assistent uitvoerder die van jongs af aan al op bouwplaatsen aanwezig is. Na het behalen van zijn timmeropleiding heeft hij een periode als timmerman gewerkt, waar hij zich opgewerkt heeft tot assistent uitvoerder. Hij heeft via Regiebouw voornamelijk op grotere nieuwbouwprojecten gewerkt. Daniel is een sociale man in omgang en heeft goede communicatieve vaardigheden. Heeft de capaciteit om zowel jongere vaklieden als oude rotten in het vak aan te sturen. Daniel komt per week 13 inzetbaar.

 

Voorman Regio Hoorn – Ronald

Ronald is een voorman die inmiddels al heel wat jaren meedraait in de bouw. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsbesef en kan goed overzicht houden. Het is een prettige, vlotte man in omgang en krijgt werk gedaan op een vlotte, maar nauwkeurige manier. Ronald komt het beste uit de verf op middelgrote tot grote nieuwbouwprojecten. Per week 15 inzetbaar.

West Nederland

Timmerman Regio Rotterdam / Den Haag – Pieter

Pieter is een allround timmerman uit omgeving Rotterdam met ruime ervaring. Voor Pieter maakt het niet zoveel uit op wat voor project hij wordt ingezet, maar als hij een voorkeur mag aangeven staat hij het liefst op mutatie- en onderhoudswerk. Pieter is per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Chris en Stef zijn broers die allround inzetbaar zijn. Stef heeft tevens ervaring om als voorman leiding te kunnen geven. De heren werken snel en secuur en kunnen geheel zelfstandig aan de slag. Kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Schilder Den Haag – Sam

Sam is een echte allround schilder met zo’n 20 jaar ervaring. Sam trekt zijn kwasten niet terug voor nieuwbouw-, renovatie- of utiliteitswerk. Daarnaast is hij ook in het bezit van een houtrotcertificaat. Per maandag week 12 inzetbaar.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Ede – Peter

Peter is een allround timmerman die van wanten weet. Pieter zit al meer dan 35 jaar in het vak en houdt van veel diversiteit op de werkvloer. Naast zijn ervaring als timmerman kan hij metselen. Peter is per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Zevenaar – Trio

Dit timmertrio bestaat uit een vader en 2 zoons die allround inzetbaar zijn vanaf het stelwerk tot de oplevering. De mannen lopen altijd langdurig op projecten en kunnen ook prima los van elkaar aan het werk worden gezet. Kunnen uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Timmerman Utrecht – Boy

Boy is een timmerman die veel ervaring heeft met de montage van metal stud wanden. Hij kan op hoog tempo meters maken en de wanden keurig afleveren. Boy is per direct inzetbaar.

Zuid Nederland

Opruimer Tiel – Savi

Savi heeft inmiddels een aantal klussen via Regiebouw gedaan als opruimer, dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgevers. Savi heeft geen 7-4 mentaliteit en dat blijkt ook wel uit zijn motto; “Ik ga pas naar huis als de bouw schoon is”. Per direct beschikbaar.

 

Metselaars Tilburg – Koppel

Willem en Dino hebben inmiddels een aantal klussen succesvol via Regiebouw afgerond. De mannen zijn allround inzetbaar en metselen tussen de 600 à 800 stenen, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de omstandigheden. Willem en Dino zijn per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerman / Voorman Brasschaat (België) – Clifford

Clifford is inmiddels 16 jaar timmerman, en hij heeft de afgelopen 2 jaar als voorman heeft gewerkt. Wil graag per direct in de buurt van Bergen op Zoom of Roosendaal aan de slag in de afbouw of onderhoud- en renovatie.

 

Timmerman Regio Roosendaal – Kees

Kees is een zeer ervaren timmerman en krijgt zeer goede beoordelingen van de opdrachtgevers waar hij gewerkt heeft via Regiebouw. Kees wordt het gelukkigst van een mooie nieuwbouwklus. Staat het liefst niet meer op daken te timmeren. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman 2 Roermond – Geert

Geert is al geruime tijd voor Regiebouw aan de gang, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Fijne man in de omgang die als eerste op de bouw is en als laatste weg gaat. Geert is allround inzetbaar. Zoekt u een goede betrouwbare timmerman 2, dan is Geert de juiste! Geert kan per a.s. maandag beginnen.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!