Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 12 t/m 14

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Lelystad – Koppel

Ivar en Gerard zijn twee allrounders die inmiddels beide al meer dan 20 jaar in de bouw actief zijn. Bij Regiebouw zetten we de mannen voornamelijk in op kleinschalige nieuwbouwprojecten. Het zijn twee mannen met een volwassen werkmentaliteit die goed tot hun recht komen vanaf het stelwerk tot het opleveren. De voorkeur van dit koppel gaat uit naar langdurige projecten. Kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Amsterdam – Koppel

Mark en Rogier is een koppel dat wij doorgaans inzetten op de grotere nieuwbouwprojecten. Het zijn twee serieuze kerels die van aanpakken weten. Mark draait als lange tijd mee in de bouw en Rogier is inmiddels sinds twee jaar zijn vaste maat. De voorkeur van de mannen gaat uit naar werk in Amsterdam. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Bolsward – Karel

Karel is een allround timmerman die het beste tot zijn recht komt op projecten waar er nog een ouderwetse, vakvolwassen timmerman wordt gevraagd. Karel denkt in oplossingen en hoe lastiger die situatie, hoe mooier hij het werk gaat vinden. Karel beschikt over zeer goed eigen gereedschap en is per maandag week 14 inzetbaar.

 

Timmerman Amsterdam – Sjaak

Sjaak is een ervaren timmerman voor de kleinschalige woningbouw, mutatie- en renovatieprojecten. Als er een ruimte is voor Sjaak om zijn gereedschap op te bergen komt hij het liefste op de fiets naar het werk om de parkeerkosten te drukken. Sjaak kan zowel zelfstandig als in groepsverband goed uit de voeten. Inzetbaar per week 14.

 

Schilders Amsterdam – Koppel

Eduard en Joop zijn twee schilders die vanaf hun 15e al meedraaien in het vak en inmiddels meer dan 30 jaar ervaring hebben. Het zijn mannen die nog een ouderwetse werkmentaliteit hebben en graag op kleinschalige projecten worden ingezet. De mannen komen het beste tot hun recht op projecten in bewoonde situatie en hebben ervaring met het werken in en aan monumenten. Inzetbaar per week 14.

 

Bouwopruimers Regio Noord-Holland

Voor in de regio Noord-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

West Nederland

Timmerman Regio Den Haag – Pieter

Pieter is een allrounder die goed inzetbaar is vanaf de aftimmerfase. Het is een timmerman met 10 jaren + ervaring. Wij hebben Pieter leren kennen als een nuchtere man, goed in de omgang en die zowel zelfstandig als in groepsverband goed uit de voeten kan. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Regio Den Haag – Timor

Timor is een echte beton timmerman die goed inzetbaar is in de ruwbouwfase. Hij is bekend met o.a. traditionele bekistingen, stempelen en het maken van breedplaatvloeren. Timor kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Rotterdam – Koppel

Rafal en Patryk vormen een koppel dat het beste tot hun recht komt in de afbouwfase. De mannen zijn o.a. bekend met metalstud, gipsplaten, systeemwanden en ander bijkomend aftimmerwerk. Rafal en Patryk zijn per direct inzetbaar als koppel of zelfstandig.

 

Schilder Regio Den Haag – Sem

Sem is een echte allround schilder met zo’n 20 jaar ervaring. Sem trekt zijn kwasten niet terug voor nieuwbouw-, renovatie- of utiliteitswerk. Daarnaast is hij ook in het bezit van een houtrotcertificaat. Per maandag week 12 inzetbaar.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Ede – Peter

Peter is een allround timmerman die van wanten weet. Pieter zit al meer dan 35 jaar in het vak en houdt van veel diversiteit op de werkvloer. Naast zijn ervaring als timmerman kan hij metselen. Peter is per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Zevenaar – Trio

Dit timmertrio bestaat uit een vader en 2 zoons die allround inzetbaar zijn vanaf het stelwerk tot de oplevering. De mannen lopen altijd langdurig op projecten en kunnen ook prima los van elkaar aan het werk worden gezet. Kunnen uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Timmerman Utrecht – Boy

Boy is een timmerman die veel ervaring heeft met de montage van metal stud wanden. Hij kan op hoog tempo meters maken en de wanden keurig afleveren. Boy is per direct inzetbaar.

Zuid Nederland

Metselaars Tilburg – Koppel

Willem en Dino hebben inmiddels een aantal klussen succesvol via Regiebouw afgerond. De mannen zijn allround inzetbaar en metselen tussen de 600 à 800 stenen, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de omstandigheden. Willem en Dino zijn per a.s. direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Uden – Koppel

Maikel en Wim vormen een koppel allround timmerlieden met veel ervaring in de nieuwbouw. Wij hebben de mannen leren kennen als echte aanpakkers die met goede oplossingen komen daar waar de tekening tekort schiet. Maikel en Wim zijn per direct inzetbaar tot en met 21-5.

 

Timmerman Antwerpen (België) – Brayen

Brayen is inmiddels 16 jaar timmeren, en hij heeft de afgelopen 2 jaar als voorman gewerkt. Wil graag per direct in de buurt van Bergen op Zoom of Roosendaal aan de slag in de afbouw of onderhoud- en renovatie.

 

Timmerman Eindhoven – Ernst

Ernst is voor ons nieuw, maar heeft uitstekende referenties. Ernst is voornamelijk in de ruwbouw in te zetten en is per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerman 2 Roermond – Geert

Geert is al geruime tijd voor Regiebouw aan de gang, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Fijne man in de omgang die als eerste op de bouw is en als laatste weg gaat. Geert is allround inzetbaar. Zoekt u een goede betrouwbare timmerman 2, dan is Geert de juiste! Geert kan per direct beginnen.

 

Timmerman 2 Zuid-Limburg – Kevin

Kevin heeft 12 jaar in loondienst voor een grote Limburgse aannemer gewerkt en is sinds kort op zoek naar een nieuwe uitdaging als ZZP’er. Naast zijn werk als timmerman is Kevin ook als voorman per direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!