Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 13 t/m 15

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Regio Lelystad – Rein

Rein is een timmerman die wij al enkele jaren mogen inzetten. Het is een allrounder die het beste uit de verf komt op kleinschalige nieuwbouwprojecten. Wij zetten hem doorgaans in vanaf het stelwerk tot het opleveren. Het werkgebied van Rein is Flevoland. Rein komt inzetbaar vanaf week 15.

 

Bouwopruimer Regio Haarlem – Thomas

Thomas is een bouwopruimer die inmiddels ruim 4 jaar voor Regiebouw werkt en slechts bij drie opdrachtgevers heeft gewerkt. Het is een ervaren en vlotte bouwopruimer die zijn werk ziet en snel deel uitmaakt van het team. Weer of geen weer, Thomas is er en hij werkt in een mooi tempo door. Hij komt inzetbaar vanaf week 15.

 

Timmerlieden Regio Amsterdam – Koppel

Erkan en Rachid vormen een koppel dat wij doorgaans inzetten op afbouw timmerwerk. Serieuze en vlotte mannen waar je goed afspraken mee kunt maken. Overwerk is ook geen probleem. De mannen komen met goed gereedschap en eigen vervoer naar het werk toe. Erkan en Rachid komen inzetbaar vanaf week 15.

West Nederland

Timmerman Regio Gorinchem – Ozan

Ozan is een allround timmerman die al heel wat jaren actief is voor Regiebouw. In de jaren dat hij voor ons werkt heeft hij zich weten te ontwikkelen tot een zelfstandige en betrouwbare allround timmerman. Vanaf de fundering tot het dak kun je Ozan zelfstandig inzetten. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Zoetermeer – Koppel

Richard en Tomas vormen een allround koppel dat het liefst vanaf het stelwerk de bouw op stapt. De heren zijn ook zelfstandig inzetbaar op aftimmerwerk, montagewerk en opleverwerkzaamheden. Richard en Tomas zijn per a.s. dinsdag inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Rotterdam – Koppel

Kamil en Lukas vormen een koppel dat het beste tot hun recht komt in de afbouwfase. De mannen zijn o.a. bekend met metalstud, gipsplaten, systeemwanden en ander bijkomend aftimmerwerk. Rafal en Patryk zijn per direct inzetbaar als koppel of zelfstandig.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Regio Arnhem – Amri

Amri is een allround timmerman die het liefst op renovatie en onderhoudstimmerwerk wordt ingezet. Nieuw houtskelet, timmeren van balklagen en het fijne aftimmerwerk zijn werkzaamheden waar je Amri gelukkig mee maakt. Per week 14 inzetbaar.

 

Timmerman Regio Putten – Chris

Chris is een vakman die van wanten weet. Of het nu gaat om een verbouwing, plaatsen van een keuken of klein leidingwerk, Chris is de geschikte vakman. Zijn voorkeur ligt daarom ook bij mutatie – en bonnenwerkzaamheden. Per direct beschikbaar.

 

Schilder Regio Doetinchem – Martijn

Martijn is een allround schilder met zo’n 30+ jaar ervaring. Martijn werkt voornamelijk voor particuliere opdrachtgevers en wil graag zijn opdrachten verbreden. Het liefst werkt hij dan ook op onderhouds – en renovatie schilderwerk. Hier kun je hem uiteraard zelfstandig en per direct op inzetten.

Zuid Nederland

Metselaars Goirle – Koppel

Wilfred en Gio hebben inmiddels een aantal klussen succesvol via Regiebouw afgerond. De mannen zijn per direct allround inzetbaar en komen met goed gereedschap en eigen vervoer naar het werk toe.

 

Timmerman Wommelgem (België) – Cliff

Cliff is inmiddels 16 jaar timmerman, en hij heeft de afgelopen 2 jaar als voorman heeft gewerkt. Wil graag per direct in de buurt van Bergen op Zoom of Roosendaal aan de slag in de afbouw of onderhoud- en renovatie. Mocht er mooi werk zijn dat iets verder rijden is, is dat wel bespreekbaar.

 

Bouwopruimer / Timmerman 2 Tilburg – Rob

Rob heeft veel klussen voor ons gedaan als opruimer, maar is ook goed in te zetten als timmerman 2. Wij hebben hem leren kennen als een betrouwbare man die geen uitdaging uit de weg gaat. Rob spreekt redelijk Nederlands en Engels. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Eindhoven – Serge

Serge is een ervaren timmerman die zich recent bij Regiebouw heeft aangemeld. Sindsdien heeft hij 2 klussen succesvol afgerond en is momenteel nog bezig op een werk via ons. Serge heeft zijn zaakjes goed op orde. Als hij een voorkeur mag geven doet Serge het liefst aftimmerwerk, maar gaat een werk in de ruwbouw niet uit de weg. Serge komt per 6-4 inzetbaar.

 

Timmerman 2 Boxtel – Rick

Rick is een goede timmerman 2 die het beste tot zijn recht komt in de ruwbouw. Wij hebben hem leren kennen als een echte leergierige en gedreven timmerman. Rick is per direct inzetbaar.

 

Timmerman Uden – William

William is een allround timmerman die het beste tot zijn recht komt op de grotere projecten. William denkt in oplossingen en hoe lastiger de situatie, hoe mooier hij het werk vindt. William beschikt over zeer goed eigen gereedschap en is per a.s. maandag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!