Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 14 t/m 16

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Regio Almere – Gerkan

Gerkan is een timmerman die wij doorgaans inzetten in het seriematige afbouwtimmerwerk en in de standbouw. Het is een timmerman die zowel zelfstandig als in groepsverband goed aan de slag kan en die minimaal 40 uur per week werkt. Gerkan beschikt over goed eigen gereedschap en pbm’s. Hij heeft ervaring om op locaties als stations en vliegvelden te werken, en heeft daar tevens de documenten/vergunningen voor. Gerkan komt inzetbaar per 19 april.

 

Bouwopruimer Regio Alkmaar – David

David is een bouwopruimer waar je er eigenlijk meer van wilt hebben. Een vlotte, fitte man die er alles aan zal doen om de bouwplaats netjes te houden. David werkt nu ruim 3 jaar via Regiebouw en loopt vaak van begin tot eind op projecten. David spreekt zeer goed Engels en heeft zijn pbm’s en veiligheidspapieren keurig op orde. Komt met eigen vervoer naar het werk toe. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Heftruckchauffeur Regio Almere – Farouk

Farouk is een ervaren heftruckchauffeur die voor Regiebouw inmiddels diverse projecten heeft afgerond. Wij kennen hem als een serieuze man die in zijn werk een stap verder kan denken. Farouk heeft een mooi werktempo en is een prettige man in de omgang die snel met uw team mee kan draaien. Per maandag week 14 inzetbaar.

West Nederland

Timmerman Rotterdam – Henri

Henri is een timmerman uit de omgeving van Rotterdam die zich vooral kenmerkt om zijn flexibele inzetbaarheidt. Een man die van aanpakken weet en geen klus is te min voor Henri. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Zoetermeer – Koppel

Richard en Tomas vormen een allround timmerkoppel dat het liefst vanaf het stelwerk de bouw in stapt. De heren zijn zelfstandig inzetbaar van stelwerk tot opleverwerkzaamheden. Per direct beschikbaar.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Regio Arnhem – Amri

Amri is een allround timmerman die het liefst op renovatie en onderhoudstimmerwerk wordt ingezet. Nieuw houtskelet, timmeren van balklagen en het fijne aftimmerwerk zijn werkzaamheden waar je Amri gelukkig mee maakt. Per week 14 inzetbaar.

 

Timmerman Winterswijk – Johan

Johan is een timmerman uit omgeving van Winterswijk die allround inzetbaar is. Wij kennen Johan als een zeer betrouwbare vakman die je zelfstandig aan het werk kunt zetten. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Timmerman Regio Gorinchem – Ozan

Ozan is een allround timmerman die al heel wat jaren actief is voor Regiebouw. In de jaren dat hij voor ons werkt heeft hij zich weten door te ontwikkelen tot een zelfstandige en betrouwbare allround timmerman. Vanaf de fundering tot het dak kun je Ozan zelfstandig inzetten. Per week 16 inzetbaar.

Zuid Nederland

Timmerman Veldhoven – Serge

Serge is een ervaren timmerman die zich recent bij Regiebouw heeft aangemeld. Sindsdien heeft hij 2 klussen succesvol afgerond en is momenteel nog bezig op een werk via ons. Serge heeft zijn zaakjes goed op orde. Als hij een voorkeur mag geven doet Serge het liefst aftimmerwerk, maar gaat een werk in de ruwbouw niet uit de weg. Serge is per direct inzetbaar.

 

Bouwopruimer Tilburg – Rob

Rob heeft veel klussen voor ons gedaan als opruimer, maar is ook goed in te zetten als timmerman 2. Wij hebben hem leren kennen als een betrouwbare man die geen uitdaging uit de weg gaat. Rob spreekt redelijk Nederlands en Engels. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Bouwopruimer Tiel – Mo

Mo is een Nederlands sprekende man die wij het afgelopen half jaar hebben ingezet als bouwopruimer. Echter, je kunt hem ook licht timmerwerk laten doen. Mo is er altijd en erg betrouwbaar. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Terneuzen – Dick

Dick is inmiddels 13 jaar voor Regiebouw aan het werk, dit naar alle tevredenheid van ons en onze klanten. Dick is allround inzetbaar, van beton- tot aftimmerwerk. Na de afgelopen 5 jaar vakantiewoningen te hebben gebouwd in Zeeland is Dick per a.s. maandag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerman Zaltbommel – Simon

Simon zit al meer dan 40 jaar in het vak en is allround inzetbaar in de nieuwbouw. Hij werkt erg secuur. Vanwege zijn leeftijd doet hij liever geen fysiek zwaar werk meer of werk aan daken. Simon is per direct op zoek naar een aftimmerklus maar, maar zal een andere uitdaging zeker niet uit de weg gaan!

 

Metselaars Goirle – Koppel

Wilfred en Gio hebben inmiddels een aantal klussen succesvol via Regiebouw afgerond. De mannen zijn per direct allround inzetbaar en komen met goed gereedschap en eigen vervoer naar het werk toe.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!