Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 15 t/m 17

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Regio Amsterdam – Martin

Martin is een timmerman die wij al enkele jaren mogen inzetten op middelgrote tot grote bouwprojecten. Hij komt het beste tot zijn recht op afbouwtimmerwerk. Martin komt met goed gereedschap en eigen vervoer naar het werk toe. Hij heeft een vlot werktempo en kan goed zelfstandig aan de slag. Kan uw team per maandag week 17 komen versterken.

 

Timmerman Regio Medemblik – Jeff

Jeff is een timmerman die het beste tot zijn recht komt op mutatie- en onderhoudswerk. Hij komt met eigen vervoer en goed gereedschap naar het werk toe. Naast het reguliere timmerwerk kunt u Jeff ook inzetten op kleinschalig elektrawerk en kleinschalig loodgieterswerk. In het onderhoudswerk kan hij ook kleinschalig tegelwerk meepakken. Per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Lelystad – Koppel

Hubert en Stan zijn twee timmermannen die al jaren via Regiebouw in het afbouwtimmerwerk werken. De mannen werken zeer vlot en nauwkeurig. Het zijn mannen die je zorgeloos in kunt zetten en waarvan je weet dat het werk gedaan wordt. Kunnen uw team per maandag week 17 komen versterken.

 

Voorman Amsterdam – Bob

Bob is een voorman die nu ruim twee jaar via Regiebouw werkt. Bob is een veertiger en heeft de communicatieve vaardigheden om zowel jongere als oudere vaklieden op een prettige wijze aan te sturen. Bob is momenteel zijn werk aan het afronden en komt inzetbaar per week 17.

West Nederland

Timmerman Regio Rotterdam – Nelson

Nelson is een allround timmerman met ruim 20 jaar ervaring in de renovatie en verbouw. Werkt geheel zelfstandig, secuur en is een echte versterking voor iedere ploeg in de renovatie. Nelson is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Den Haag – Koppel

Kamil en Lukas vormen een allround timmerkoppel dat het best tot z’n recht komt in de afbouwfase. Metalstud, gipsplaten, systeemwanden en ander aftimmerwerk behoren tot hun kwaliteiten. Ze beschikken over goed gereedschap en zijn per direct zelfstandig of als koppel inzetbaar.

 

Timmerman Regio Den Haag – Tuncan

Tuncan is een timmerman die wij voornamelijk in de ruwbouw inzetten. Van het maken van funderingen, breedplaatvloeren tot het ondersteunen van stortwerk, Duncan is de geschikte man. Kan uw team per direct komen versterken.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Regio Arnhem – Amri

Amri is een allround timmerman die het liefst op renovatie en onderhoudstimmerwerk wordt ingezet. Nieuw houtskelet, timmeren van balklagen en het fijne aftimmerwerk zijn werkzaamheden waar je Amri gelukkig mee maakt. Per direct inzetbaar.

Zuid Nederland

Timmerman Terneuzen – Dick

Dick is inmiddels 13 jaar voor Regiebouw aan het werk, dit naar alle tevredenheid van ons en onze klanten. Dick is allround inzetbaar, van beton- tot aftimmerwerk. Na de afgelopen 5 jaar vakantiewoningen te hebben gebouwd in Zeeland is Dick per a.s. maandag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerman Rucphen – Kees

Kees is een zeer ervaren timmerman waar wij louter positieve evaluaties van terug krijgen van onze opdrachtgevers. Kees wordt het meest gelukkig van timmerwerk in de nieuwbouw. Door zijn leeftijd doet hij liever geen werk aan daken meer. Kees is per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerman 2 Roermond – Geert

Geert is al geruime tijd voor Regiebouw aan de gang, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Fijne man in de omgang die als eerste op de bouw is en als laatste weg gaat. Geert is allround inzetbaar. Zoekt u een goede betrouwbare timmerman 2, dan is Geert de juiste! Geert kan per direct beginnen.

 

Timmerman Tilburg – Gio

Wij hebben Gio leren kennen als een echte ruwbouwtimmerman. Gio heeft 2 langdurige projecten succesvol via ons afgerond en is per a.s. maandag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerlieden Heusden – Koppel

Dre en Theo werken inmiddels 5 jaar voor Regiebouw. Ze hebben zowel in de ruw- als afbouw diverse projecten succesvol afgerond. Dre en Theo voelen zich echter het best thuis in het aftimmerwerk. Hele fijne mannen om in te zetten. Kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Bouwopruimer Helmond – Mike

Mike is inmiddels 3 jaar voor Regiebouw aan de slag als opruimer/sjouwer. Van oorsprong is hij eigenlijk schilder, maar toen hier wat minder werk in was hebben we hem ingezet als bouwopruimer en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Mike is per a.s. maandag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerlieden Helmond – Koppel

Salasar is een oude bekende voor ons. Na een periode wat eigen werk gedaan te hebben is hij sinds 1 jaar weer samen met zijn maat via Regiebouw aan het werk. De heren zijn allround inzetbaar. Ze hebben voornamelijk aftimmerwerk gedaan in de nieuwbouw en zijn dan ook per direct op zoek naar een klus in dit segment.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!