Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 16 t/m 18

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Zaandam – Jos

Jos werkt al jaren voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van ons en onze opdrachtgevers. Jos is een echte allrounder die al ruim 40 jaar in de bouw zit. Hij heeft door corona een poosje langs de zijlijn moeten staan. Hij zoekt een opdracht waarbij hij halve dagen kan werken. Hierdoor is zijn tarief onderhandelbaar. De voorkeur van Jos gaat momenteel uit naar werk waar hij opleverpunten kan nalopen. Jos is een goudeerlijke timmerman, van de oude stempel, die zijn werk keer op keer netjes oplevert. Komt met zeer goed gereedschap naar de bouw toe en is goed zelfstandig inzetbaar. Jos kan vanaf maandag week 18 starten.

 

Bouwopruimer Schagen – Kamil

Kamil is een bouwopruimer die via Regiebouw inmiddels al diverse langdurige projecten heeft afgerond. Het is een aanpakker met een serieuze werkhouding. Weer of geen weer, Kamil is er. Hij is prettig in de omgang, communiceert goed in het Engels daar zijn Nederlands nog matig is. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Amsterdam – Otto

Otto is een allround timmerman die het beste tot zijn recht komt op projecten waar er nog een ouderwetse, vakvolwassen timmerman wordt gevraagd. Otto is geen man voor de grote, seriematige bouw. Hij denkt in oplossingen en hoe lastiger die situatie, hoe mooier hij het werk gaat vinden. Otto is vanaf week 18 inzetbaar.

 

Timmerman Lelystad – Aad

Aad is een ervaren timmerman voor het renovatie en afbouwtimmerwerk. Aad is sterk en netjes in de communicatie en kan zowel zelfstandig als in groepsverband ingezet worden. Ook werken in bewoonde situaties is voor hem geen probleem. Aad beschikt over goed gereedschap en komt met een volwaardige bus naar het werk toe. Inzetbaar vanaf week 18.

 

Timmerlieden Haarlem – Koppel

Dit koppel ruwbouwtimmermannen komt per week 19 inzetbaar en kan goed ingezet worden op grote, seriematige nieuwbouwprojecten. Semir en Osman hebben ervaring met zowel traditionele- als systeembekistingen en kunnen vanaf tekening werken. De mannen hebben een volwassen werkhouding en komen met goede gereedschappen en pbm’s naar het werk toe. Semir spreekt goed Nederlands, Osman doet dat iets minder goed.

West Nederland

Timmerman Regio Rotterdam – Barny

Barny hebben wij leren kennen als een echte aanpakker. Hij kan zelfstandig werken en heeft geen 7 tot 4 mentaliteit. Barny is iemand die zijn werk als zijn hobby ziet en het maakt voor hem niet uit of hij in de ruw- of afbouw terecht komt. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Leiden – Koppel

Tomek en Robert vormen een koppel timmerlieden dat het best tot z’n recht komt in de afbouwfase. Metalstud, gipsplaten, systeemwanden en ander aftimmerwerk behoren tot hun kwaliteiten. Ze beschikken over goed gereedschap en zijn als koppel per direct inzetbaar.

Midden en Oost Nederland

Schilder Regio Doetinchem – Martijn

Martijn is een allround schilder met zo’n 30+ jaar ervaring. Martijn werkt voornamelijk voor particuliere opdrachtgevers en wil graag zijn opdrachten verbreden. Het liefst werkt hij dan ook op onderhouds – en renovatie schilderwerk. Hier kun je hem uiteraard zelfstandig op inzetten. Per direct beschikbaar.

Zuid Nederland

Timmerman Terneuzen – Dick

Dick is inmiddels 13 jaar voor Regiebouw aan het werk, dit naar alle tevredenheid van ons en onze klanten. Dick is allround inzetbaar, van beton- tot aftimmerwerk. Na de afgelopen 5 jaar vakantiewoningen te hebben gebouwd in Zeeland is Dick per a.s. maandag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerman 2 Roermond – Geert

Geert is al geruime tijd voor Regiebouw aan de gang, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Fijne man in de omgang die als eerste op de bouw is en als laatste weg gaat. Geert is allround inzetbaar. Zoekt u een goede betrouwbare timmerman 2, dan is Geert de juiste! Geert kan per direct beginnen.

 

Timmerman Heusden – Dre

Dre is een allround timmerman die het liefst op een grote bouw staat. Hier komt hij het beste tot zijn recht in de afbouw, maar draait zijn handen niet om voor een opdracht in de ruwbouw. Dre kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Bergeijk – Ruud

Ruud is allround inzetbaar. Doet liever geen betonwerk. Ruud blinkt uit in het timmeren van kappen. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Genk (België) – Michiel

Michiel werkt al ruim 15 jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Hij heeft een jaar een eigen klus gehad, maar wil nu weer graag via Regiebouw aan de slag. Zoek je een zelfstandige all-rounder dan is Michel je man. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Maastricht – Gerard

Gerard heeft al heel wat werk verricht via Regiebouw. Het is een echte allrounder die met zijn ervaring een toegevoegde waarde voor elke bouw is. Gerard is per direct op zoek naar een nieuwe klus. Als hij een voorkeur mag uitspreken dan doet Gerard liever geen betonwerk meer.

 

Bouwopruimer Helmond – Maikel

Maikel is inmiddels 3 jaar voor Regiebouw aan de slag als opruimer/sjouwer. Van oorsprong is hij eigenlijk schilder, maar toen hier wat minder werk in was hebben we hem ingezet als bouwopruimer en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Mike is per a.s. maandag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerman Eersel – Luc

Luc is een echte allrounder die het beste tot zijn recht komt in de nieuw- en afbouw. Wij hebben hem leren kennen als een echte vakman die nergens zijn handen voor omdraait. Luc is per direct voor vier dagen per week beschikbaar (vrijdag werkt hij niet).

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!