Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 17 t/m 19

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Bouwopruimer Noord Holland – Kordian

Kordian is een bouwopruimer die inmiddels ruim 3 jaar voor Regiebouw werkt, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Het is een ervaren en vlotte bouwopruimer die zijn werk ziet en snel deel uitmaakt van het team. Weer of geen weer, Kordian is er en hij werkt in een mooi tempo door. Hij komt inzetbaar vanaf week 18.

 

Timmerman 2 Regio Lelystad – Ahmed

Ahmed is een timmerman die nu al zeer lange tijd op een nieuwbouwproject in Lelystad voor ons werkt. Op het seriematige werk redt hij zich goed, daar waar het werk wat lastiger gaat worden heeft hij een goede uitleg nodig. Ahmed beschikt over een nette basis set gereedschap en komt met eigen vervoer naar het werk toe. Ahmed is per direct inzetbaar en komt het beste tot zijn recht in de nieuwbouw.

 

Timmerman Regio Amsterdam – Otto

Otto is een allround timmerman die het beste tot zijn recht komt op projecten waar er nog een ouderwetse, vakvolwassen timmerman wordt gevraagd. Otto is geen man voor de grote, seriematige bouw. Hij denkt in oplossingen en hoe lastiger die situatie, hoe mooier hij het werk gaat vinden. Otto is vanaf week 19 inzetbaar.

 

Timmerman Regio Lelystad – Fred

Fred is een timmerman die wij al enkele jaren mogen inzetten. Het is een allrounder die het beste uit de verf komt op kleinschalige nieuwbouwprojecten en in het renovatiewerk. Wij zetten hem doorgaans in vanaf het stelwerk tot en met het opleveren. Het werkgebied van Fred is Flevoland en hij komt inzetbaar vanaf week 19.

West Nederland

Timmerlieden Regio Westland – Koppel

Marcin en Rob zijn vader en zoon met wie wij goede ervaringen hebben. De mannen zijn zelfstandig inzetbaar op afbouwtimmerwerk. Als ze een voorkeur mogen uitspreken plaatsen Marcin en Rob het liefst metal stud wanden. Hier zijn ze dan ook erg gedreven in en maken een goede productie. Dit koppel kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Regio Den Haag – Martijn

Martijn is een timmerman die voornamelijk veel werk heeft verzet voor woningbouwcorporaties. In de 10 jaar tijd dat hij dit werk heeft gedaan, heeft hij zichzelf kunnen ontwikkelen tot een allrounder. Hij is zelfstandig inzetbaar in de nieuwbouw en renovatie vanaf het plaatsen en stellen van kozijnen tot en met de oplevering. Martijn is per a.s. maandag inzetbaar.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Nijkerk – Ray

Ray is een allround timmerman die wij doorgaans inzetten op renovatie, mutatie- en onderhoudswerk. Ray heeft meerdere projecten via Regiebouw afgerond, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Op dit moment is Ray bezig met het afronden van zijn klus en komt per maandag week 19 inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Leerdam – Koppel

Mo en Vito is een koppel allround timmerlieden dat nieuw bij Regiebouw is. De mannen hebben ervaring in de nieuwbouw en komen het best tot hun recht na de ruwbouwfase. De mannen komen met eigen vervoer en gereedschap naar het werk. Mo en Vito zijn per a.s. maandag inzetbaar als koppel en/of los van elkaar.

Zuid Nederland

Timmerman Eersel – Luc

Luc is een echte allrounder die het beste tot zijn recht komt in de nieuw- en afbouw. Wij hebben hem leren kennen als een echte vakman die nergens zijn handen voor omdraait. Luc is per direct voor vier dagen per week beschikbaar (vrijdag werkt hij niet).

 

Timmerman Regio Bergen Op Zoom – David

David is inmiddels 26 jaar actief als ZZP’er in de bouw. Wij hebben hem leren kennen als een echte allrounder. Als hij een voorkeur mag uitspreken staat David het liefst in de afbouw. David is per direct beschikbaar en komt met een eigen bus en gereedschappen naar het werk.

 

Timmerman Roosendaal – Tom

Tom is een oude bekende van Regiebouw die na een periode van eigen werk graag weer via ons aan de slag wil. Wij kennen Tom als een echte vakman die geen 7-4 mentaliteit heeft. Tom is per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging in de buurt van Roosendaal.

 

Bouwopruimer Helmond – Maikel

Maikel is inmiddels 3 jaar voor Regiebouw aan de slag als opruimer/sjouwer. Van oorsprong is hij eigenlijk schilder, maar toen hier wat minder werk in was hebben we hem ingezet als bouwopruimer en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Mike is per a.s. maandag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerman Maastricht – Gerard

Gerard heeft al heel wat werk verricht via Regiebouw. Het is een echte allrounder die met zijn ervaring een toegevoegde waarde voor elke bouw is. Gerard is per direct op zoek naar een nieuwe klus, voor vier dagen in de week. Als hij een voorkeur mag uitspreken dan doet Gerard liever geen betonwerk meer.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!