Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 2/3/4

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Regio Zaandam – Koppel

Erwan en Kadir zijn twee ervaren timmerlieden die in het afbouwtimmerwerk het beste tot hun recht komen. Het zijn jongens die goed zelfstandig aan de slag kunnen en meedenken met de uitvoerder. De mannen beschikken over goed eigen gereedschap en zijn per direct inzetbaar.

 

Timmerman Amsterdam – Hassan

Hassan is een renovatietimmerman die wij inmiddels al jaren inzetten op renovatieprojecten. Het is een man die goed vanaf tekening kan werken, maar daar waar de tekening te kort schiet ook met goede eigen oplossingen kan komen. Vlotte, nette timmerman en ook een zeer prettige man om mee samen te werken. Hassan is per a.s. maandag beschikbaar.

 

Timmerlieden Purmerend – Koppel

Rob en Mike zijn twee timmermannen die inmiddels al jaren als koppel werkzaam zijn en momenteel zoeken naar een nieuw project in het renovatiewerk. Het zijn mannen die van aanpakken weten en waar nodig zelf met oplossingen kunnen komen. De mannen komen samen in één bus naar het werk toe en beschikken over zeer veel gereedschap. Inzetbaar per week 4.

 

Bouwopruimer Zandvoort – Thomas

Thomas is een enthousiaste bouwopruimer die nu al enkele jaren via Regiebouw ingezet wordt op zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Vlotte werker die van aanpakken weet en geen 7-16 mentaliteit heeft. Thomas kan uw team per direct komen versterken.

West Nederland

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Wim en Wilgo vormen een koppel dat wij doorgaans inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen zijn inzetbaar vanaf de ruwbouwfase, maar hebben ook de juiste vakkennis om het nettere, fijnere werk puntgaaf op te leveren. Wim en Wilgo zijn vader en zoon en zijn goed op elkaar ingespeeld als koppel. Inzetbaar per maandag week 3.

 

Timmerlieden Rotterdam / Den Haag – Koppel

Remi en Matthijs zijn twee timmermannen die allround inzetbaar zijn op nieuwbouw en renovatiewerk. De mannen werken het liefst vanaf de afbouwfase op een bouw, maar kunnen ook goed ingezet worden vanaf de ruwbouwfase. De heren zijn ook individueel goed zelfstandig in te zetten. Je kunt ze een tekening geven en de mannen zullen het moeiteloos voor je timmeren. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Schiedam – Pieter

Pieter is allround timmerman die voor ons de meeste klussen heeft gedaan in de renovatie. Pieter heeft ondertussen al zo’n 30+ jaren aan ervaring en zou naast timmerman ook ingezet kunnen worden als voorman/ assistent uitvoerder. Zijn voorkeur ligt dan ook meer in een leidinggevende functie om de bouw te sturen. Pieter is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerlieden Katwijk – Koppel

Koppel timmermannen die het liefst een project doen in renovatie/mutatie en onderhoud. Halil en Hamit zijn vader en zoon en willen graag samen aan het werk. Ze beschikken over een werkbus en hebben samen meer dan voldoende gereedschap. Kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Regio Veenendaal – Teun

Teun is een allrounder die we kennen als een echte aanpakker. Hij komt het beste tot zijn recht op nieuwbouw- en renovatieprojecten. Teun beschikt over goed gereedschap en werkt goed zelfstandig. Inzetbaar vanaf week 4.

 

Timmerlieden Doetinchem – Koppel

Joost en Richard zijn twee timmermannen waar je als uitvoerder geen omkijken naar hebt. Het zijn mannen die een project van a tot z zelfstandig kunnen voltooien. Serieus in de omgang en keurig in het werk. Inzetbaar vanaf week 4.

 

Timmerman Arnhem – Peter

Peter is een allrounder die voor ons al veel werk heeft verzet in de regio van Arnhem. Een stressbestendige timmerman die denkt in oplossingen. Inzetbaar vanaf week 4.

 

Timmerman Arnhem – Michael

Michael is een timmerman waar je er eigenlijk tien van op je project zou willen hebben. Geheel zelfstandig, vlot en nauwkeurig. Nuchtere man met goed gereedschap, inzetbaar vanaf week 3/4.

Zuid Nederland

Timmerlieden Regio Oss – Koppel

Dit koppel komt eigenlijk nooit beschikbaar en hoeven wij maar eens per 2 jaar door te plannen. Op en top timmermannen en all-round inzetbaar. Ook erg goed in stelwerk. Klanten hebben graag een dozijn van dit soort mannen. Per 18-1 beschikbaar.

 

Timmerlieden Heusden – Koppel

Dre en Toon zijn timmermannen met ruime ervaring in de ruwbouw. Ze komen het best tot hun recht in het aftimmerwerk. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Roermond – Geert

Geert werkt inmiddels 18 jaar voor Regiebouw.Is een echte doorzetter die all-round inzetbaar is. Komt als eerste op de bouw en is als laatste weg. Afstand is geen probleem. In bezit van alle gereedschappen. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Vught – Sjaak

Sjaak doet het liefst aftimmerwerk, maar heeft een verleden met de ruwbouw, dus dat is ook geen probleem. Werkt inmiddels 13 jaar voor Regiebouw. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Bouwopruimer Roosendaal – Max

Max is een ervaren opruimer die ook in te zetten is op isoleerklussen. Prettige man in de omgang en blinkt uit door zijn no-nonsense mentaliteit. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Regio Eindhoven – Ton

Ton werkt doorgaans minimaal 8 maanden bij 1 klant. Is zelfstandig en all-round inzetbaar. Bekend met ruwbouw, renovatie en aftimmerwerk. Ton is per maandag week 3 inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!