Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 3 t/m 6

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Regio Zaandam – Koppel

Ali en Hassen zijn twee timmerlieden die het beste tot hun recht komen in het afbouwtimmerwerk. De mannen zijn goed zelfstandig en denken mee met de uitvoerder. Beschikken over vervoer, goed gereedschap en zijn per maandag week 4 inzetbaar.

 

Timmerman Amsterdam – Ahmed

Ahmed is een timmerman die wij al geruime tijd inzetten op renovatieprojecten. Hij kan goed vanaf tekening werken en daar waar de tekening te kort schiet komt Ahmed zelf met goede oplossingen. Hij werkt vlot, secuur en is bovendien prettig in de omgang. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Purmerend – Koppel

Chris en Daan werken inmiddels al jaren als koppen en werken het liefst aan een nieuw project in het renovatiewerk. De mannen weten van aanpakken en tonen initiatief om tot de juiste oplossing te komen. Ze beschikken over veel en goed gereedschap. Per direct inzetbaar.

 

Bouwopruimer Zandvoort – Thomas

Thomas is een enthousiaste bouwopruimer die nu al enkele jaren via Regiebouw ingezet wordt op zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Vlotte werker die van aanpakken weet en geen 7-16 mentaliteit heeft. Thomas kan uw team per direct komen versterken.

West Nederland

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Wim en Wilgo vormen een koppel dat wij doorgaans inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen zijn inzetbaar vanaf de ruwbouwfase, maar hebben ook de juiste vakkennis om het nettere, fijnere werk puntgaaf op te leveren. Wim en Wilgo zijn vader en zoon en zijn goed op elkaar ingespeeld als koppel. Inzetbaar per maandag week 4.

 

Timmerlieden Rotterdam / Den Haag – Koppel

Remi en Matthijs zijn twee timmermannen die allround inzetbaar zijn op nieuwbouw en renovatiewerk. De mannen werken het liefst vanaf de afbouwfase op een bouw, maar kunnen ook goed ingezet worden vanaf de ruwbouwfase. De heren zijn ook individueel goed zelfstandig in te zetten. Je kunt ze een tekening geven en de mannen zullen het moeiteloos voor je timmeren. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Schiedam – Pieter

Pieter is allround timmerman die voor ons de meeste klussen heeft gedaan in de renovatie. Pieter heeft ondertussen al zo’n 30+ jaren aan ervaring en zou naast timmerman ook ingezet kunnen worden als voorman/ assistent uitvoerder. Zijn voorkeur ligt dan ook meer in een leidinggevende functie om de bouw te sturen. Pieter is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerlieden Katwijk – Koppel

Koppel timmermannen die het liefst een project doen in renovatie/mutatie en onderhoud. Halil en Hamit zijn vader en zoon en willen graag samen aan het werk. Ze beschikken over een werkbus en hebben samen meer dan voldoende gereedschap. Kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Nijmegen – Mark

Mark is een allrounder die we kennen als een echte aanpakker. Hij komt het beste tot zijn recht op renovatieprojecten en onderhoudswerkzaamheden. Mark beschikt over goed gereedschap en werkt goed zelfstandig. Inzetbaar vanaf week 4.

 

Timmerman Regio Apeldoorn – Wesley

Wesley is een timmerman die denkt in oplossingen. Heeft hij diverse projecten voor ons afgerond, dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgevers. Zeer ervaren man met erg veel en goed gereedschap. Inzetbaar vanaf week 4.

 

Timmerlieden Regio Utrecht – Koppel

Joost en Richard zijn twee timmermannen waar je als uitvoerder geen omkijken naar hebt. Dit zijn mannen die een project van a tot z zelfstandig kunnen volbrengen. Serieus in de omgang en keurig in het werk. Inzetbaar vanaf week 6.

 

Timmerman Putten – Jelle

Zeer ervaren timmerman die geheel zelfstandig kan werken. Jelle beschikt over goed gereedschap en krijgt werk gedaan. Nuchtere, prettige man in de omgang met een zeer volwassen werkhouding. Jelle kan ingezet worden van stelwerk tot aftimmerwerkzaamheden of in het renovatiewerk. Inzetbaar vanaf week 4.

Zuid Nederland

Timmerman Regio Den Bosch – Leo

Leo is net klaar met zijn eigen klus en per komende maandag inzetbaar. Hij werkt het liefst op een renovatie/mutatieklus. Leo is een echte aanpakker, beschikt over goed gereedschap en werkt zelfstandig.

 

Timmerman Bergen op Zoom – Chris

Chris is als jongen van 16 bij Regiebouw begonnen en is inmiddels 38 jaar. Hele fijne man om in te zetten. Komt het best tot zijn recht in aftimmerwerk, onderhoud, bonnenwerk of renovatie. Ook in te zetten als voorman. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Metselaars Tilburg – Koppel

Willem en Gio hebben inmiddels 7 klussen gedaan voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgevers. Het zijn echte aanpakkers, hebben een mooi tempo! Zijn per direct beschikbaar.

 

Metselaar Zuid Nederland – Sjaak

Sjaak heeft 30 jaar ervaring als metselaar en inmiddels een echte Regiebouwer. Is allround inzetbaar en per 25-1 beschikbaar.

 

Timmerman Regio Eindhoven – Ruud

Ruud is allround inzetbaar. Doet liever geen betonwerk. Ruud blinkt uit in het timmeren van kappen. Kan uw team per 25-1 komen versterken.

 

Timmerman Terneuzen – Dick

Dick is inmiddels 13 jaar voor Regiebouw aan de slag. Je kunt hem allround inzetten. Van beton tot aftimmerwerk. Dick beschikt over goed gereedschap en is goed zelfstandig in te zetten. Per a.s. maandag inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!