Beschikbare ZZP vaklieden – Week 33/34

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord

Timmerman Amstelveen – Sander

Sander is een 37 jarige allround renovatie timmerman. In het bezit van een bus en een ruim assortiment aan elektrisch gereedschap.

 

Timmerlieden Zaandam – Koppel

Erhan en Rafal uit Zaandam zijn 50 en 36 jaar. Ze vormen een goed koppel voor mutatiewerk.

 

Timmerman Amsterdam – Alex

Alex is een 42 jarige interieurbouwer en renovatie aftimmerman in hart en nieren.

 

Timmerman Beverwijk – Herman

Herman is 52 jaar en goed voor de nieuwbouw en renovatie. Herman is in het bezit van een bus met gereedschap.

 

Timmerlieden Alkmaar – Koppel

Jaap en Michel zijn 42 en 48 jaar. Ze zijn zeer allround en op zoek naar een groot nieuwbouw project.

West

Timmerman Rotterdam – John

John is een allround timmerman die inzetbaar is op nieuwbouw en renovatie werk van de fundering tot nok. John is tevens inzetbaar als (meewerkend) voorman, Beschikbaar vanaf week 35.

 

Timmerman Rotterdam – Kevin

Kevin is een allround timmerman die inzetbaar is op nieuwbouw en renovatie werk. De voorkeur van Kevin gaat uit naar mooi renovatie werk en liever geen beton. Beschikbaar vanaf week 34.

 

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Het gaat om een allround koppel dat inzetbaar is op nieuwbouw en renovatie projecten. Ze doen liever geen betonwerk. De mannen kunnen profielen stellen, deuren afhangen en aftimmeren. Beschikbaar vanaf week 34.

 

Timmerman Delft – Wim

Wim is een allround timmerman, inzetbaar op nieuwbouw en renovatie werk. Wim geeft zelf de voorkeur aan renovatie en wil graag zijn vakkennis gebruiken. Beschikbaar vanaf week 34.

Midden en Oost

Timmerlieden Doetinchem – Koppel

Koen en Twan zijn inzetbaar vanaf het stelwerk tot en met de opleverpunten. Het zijn prettige, vlotte timmermannen die met hun ervaring goed zelfstandig aan de slag kunnen.

 

Timmerlieden Enschede – Koppel

Milad en George zijn twee serieuze timmermannen die wij doorgaans inzetten in het mutatiewerk. De mannen zijn voor dit werk voorzien van al het nodige gereedschap.

 

Timmerlieden Soest – Koppel

Patrick en Dennis zijn echte allrounders. Inzetbaar op nieuwbouw- en renovatie werk. Ze kunnen stellen, deuren afhangen, kozijnen plaatsen, aftimmeren en opleveren. Patrick en Dennis zijn inzetbaar vanaf week 35.

 

Timmerman Arnhem – Azmi

Azmi is een nieuwbouwtimmerman waar wij inmiddels enkele jaren mee samenwerken. Azmi is een serieuze timmerman die zeer goed zelfstandig kan werken.

Zuid

Metselaar Dordrecht – Albert

Albert is in te zetten op verschillende metselverbanden. Doet het liefst nieuwbouw metselwerk, komt zijn afspraken na en wil graag.

 

Metselaar Nijmegen – Berry

Berry heeft veel renovatie en nieuwbouw metselwerk verricht. Kan ook licht stuc en tegelwerk, prima man in de omgang.

 

Timmerman Den Bosch – Fons

Fons is een timmerman 1 met meer dan 30 jaar ervaring en is 16 jaar werkzaam via Regiebouw. Fons is in te zetten voor timmerwerk, bonnenwerk en afleverpunten.

 

Timmerman Eindhoven – Lucien

Lucien is een timmerman 1 die regelmatig voor Regiebouw werkt. Is in te zetten op de ruwbouw en afbouw. Lucien doet liever geen (nat) betonwerk.

 

Timmerlieden Tilburg – Koppel

Jan en Ron vormen al 13 jaar een koppel en zijn in te zetten op afbouw en renovatie.

 

Timmerman Den Bosch – Jack

Jack is een timmerman 2 die al 8 jaar werkzaam is via Regiebouw. Jack is een ervaren man die veel all-round projecten heeft gedraaid. Is echter niet meer in te zetten op hele zware klussen.

 

Timmerman Tilburg – Fons

Fons heeft 25 jaar ervaring als timmerman, is alleen in te zetten voor aftimmerwerk en lichte ruwbouw. Wil geen beton meer.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!