Beschikbare ZZP vaklieden – Week 34/35/36

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Zaandam – Koppel

Erhan en Rafal uit Zaandam zijn 50 en 30 jaar. Ze vormen een goed allround koppel en pakken alles aan.

 

Timmerlieden Alkmaar – Koppel

Melvin en Ramon uit Alkmaar zijn 30 en 38 jaar. De mannen zijn allround en hebben veel ervaring in de nieuwbouw.

 

Timmerman Beverwijk – Evert

Evert is een 60 jarige timmerman die graag in de renovatie staat. Hij is ook zeer geschikt voor mutatiewerk.

 

Timmerman Hans – Regio Heerhugowaard

Hans is 50 jaar en een goede allround timmerman. Is erg geschikt voor in de nieuwbouw.

West Nederland

Timmerman Rotterdam – John

John is een allround timmerman die inzetbaar is op nieuwbouw en renovatie werk van de fundering tot nok. John is tevens inzetbaar als (meewerkend) voorman.

 

Timmerman Schiedam – Egbert

Egbert is een allround timmerman die bij voorkeur renovatiewerk doet of nieuwbouw in de afrondende fase.

 

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Het gaat om een allround koppel dat inzetbaar is op nieuwbouw en renovatie projecten. Ze doen liever geen betonwerk. De mannen kunnen onder andere profielen stellen, deuren afhangen en aftimmeren.

 

Timmerman Delft – Wim

Wim is een allround timmerman, inzetbaar op nieuwbouw en renovatie werk. Wim geeft zelf de voorkeur aan renovatie en wil graag zijn vakkennis gebruiken.

Midden en Oost Nederland

Timmerlieden Geldermalsen – Koppel

Andre en Aron zijn een koppel nuchtere allrounders – het maakt niet uit of een project groot of klein is. De mannen zorgen dat het werk gedaan wordt. Ze zijn goed zelfstandig in te zetten.

 

Timmerlieden Arhem – Koppel

Vader en zoon die inmiddels al jaren samenwerken en goed tot hun recht komen op kleinschalige nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. De mannen zijn ook zeer goed in te zetten op zichtwerk. Inzetbaar vanaf week 35.

 

Metselaar Utrecht – Sjaak

Sjaak is een metselaar die op de kleine tot middelgrote bouwen het beste tot zijn recht komt. Sjaak metselt inmiddels al ruim 30 jaar.

 

Timmerman Tiel – Tom

Tom is een timmerman die wij doorgaans inzetten vanaf het stelwerk tot het opleveren. Denkt in oplossingen en door zijn ervaring maakt hij vaak het verschil. Per week 36 beschikbaar.

Zuid Nederland

Timmerman Den Bosch – Djarno

Djarno werkt als all-rounder / voorman voor een klant van ons. Helaas kan de klant hem de komende 3 maanden niet doorplannen. Djarno is een timmerman die je all-round kunt inzetten. Volgens zijn inlener is Djarno een aftimmerman zoals die hoort te zijn.

 

Timmerman Jack – Den Bosch

Jack is al ruim 8 jaar werkzaam via Regiebouw en heeft 35 jaar ervaring in het vak. Heeft veel all-round projecten gedraaid en is een ervaren man die echter niet meer in te zetten is op hele zware klussen.

 

Timmerman Den Bosch – Fons

Fons is meer dan 10 jaar al ons zonnetje in huis. Draait altijd lange projecten en de uitvoerders zijn erg te spreken over zijn ervaring. Fons kun je inzetten op de afbouw, mutatie en bonnenwerk.

 

Timmerman Zuid Limburg – Gijs

Gijs is nu 3 jaar werkzaam voor ons en zit al 30 jaar in het vak. Gijs is een man met veel kennis, overal op in te zetten. Hij wil echter geen betonwerk meer doen.

 

Timmerman Eindhoven – Pawel

Pawel heeft een paar keer al voor ons gewerkt. Is een goede 2e man voor op klussen. Leert snel en erg handig. Tevens is hij ook in te zetten als opruimer.

 

Metselaar Gorinchem – Albert

Albert is in te zetten op verschillende metselverbanden. Doet het liefst nieuwbouw metselwerk.

 

Metselaar Regio Nijmegen – Berry

Berry heeft veel renovatie en nieuwbouw metselwerk verricht. Kan ook licht stuc en tegelwerk.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!