Beschikbare ZZP vaklieden – Week 35/36/37/38

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Amsterdam – John

John is een prettige, serieuze vakman die goed zelfstandig ingezet kan worden op renovatie- en mutatietimmerwerk. Een allround timmerman die goed tot zijn recht komt in het fijnere en luxere timmerwerk.

 

Timmerman Zaandam – Ed

Ed is een timmerman die wij doorgaans op nieuwbouwprojecten inzetten. We kennen hem inmiddels als een nuchtere timmerman die goed onder druk kan werken. Prettige man in de omgang. In te zetten vanaf het stelwerk. Inzetbaar vanaf week 37.

 

Timmerman Alkmaar – Bert

Bert is een allround timmerman die al jaren voor Regiebouw werkt. Bert is een rustige timmerman die zeer goed zelfstandig aan het werk kan op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Bert is ook zeer bekend met het werken voor uw particuliere opdrachtgevers.

 

Timmerlieden Heerenveen – Koppel

Nick en Mark zijn twee timmermannen die wij inzetten op projecten in de nieuwbouw en dan voornamelijk voor het fijnere timmerwerk. De mannen hebben een mooi werktempo en beschikken over de juiste gereedschappen om het nettere, fijnere werk puntgaaf op te leveren.

 

Bouwopruimers Diverse Regio’s

Naast bovenstaande hebben wij ook nog een aantal bouwopruimers in diverse regio’s beschikbaar.

West Nederland

Timmerman Den Haag – Pieter

Pieter is een allround timmerman die inzetbaar is op nieuwbouw en renovatiewerken.

 

Timmerman Den Haag – Mark

Mark is een allround timmerman. Inzetbaar in de nieuwbouw en renovatie. Mark heeft een voorkeur voor aftimmerwerk maar is vanzelfsprekend breder in te zetten.

 

Timmerman Den Haag – Remi

Allround timmerman Remi is inzetbaar op nieuwbouw en renovatie werken. Heeft persoonlijk een voorkeur voor renovatie en restauratiewerken maar is breed inzetbaar.

 

Bouwhulp Den Haag – Erik

Erik is goed in te zetten als hulp. Een echte aanpakker voor opruimen, opperen en klein timmerwerk is hij een nuttige kracht op de bouw.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Vianen – Arie

Arie is een allrounder die het beste tot zijn recht komt in de afbouw, renovatie- en onderhoudswerk. Arie kan goed zelfstandig werken en is inzetbaar vanaf week 38.

 

Timmerman Gorinchem – Jelle

Jelle is een no-nonsens nieuwbouwer die we bij Regiebouw inzetten op de grotere nieuwbouwprojecten. Jelle is beschikbaar vanaf week 36.

 

Metselaar Utrecht – Jack

Jack is een metselaar die op de kleine tot middelgrote bouwen het beste tot zijn recht komt. Jack metselt inmiddels al ruim 30 jaar en is beschikbaar vanaf week 37.

 

Timmerman Utrecht – Michel

Michel is een timmerman die wij inzetten op de grotere nieuwbouw- en renovatieprojecten. Michel is een prettige, betrouwbare timmerman die goed zelfstandig aan het werk kan. Beschikbaar vanaf week 38.

Zuid Nederland

Timmerman België – Cliff

Cliff is ruim 12 jaar werkzaam via Regiebouw. Werkt liefst in de mutatie en onderhoud, maar ook in te zetten op projecten als voorman. Zeer representatieve timmerman.

 

Timmerlieden Roosendaal – Koppel

Koppel timmermannen dat al 6 jaar werkzaam is via Regiebouw. Ze staan gemiddeld 1 jaar op een project en worden vaak doorgeplaatst door onze opdrachtgevers. Werken het liefst in de afbouw.

 

Timmerman Den Bosch – Fons

Fons is meer dan 10 jaar al ons zonnetje in huis. Draait altijd lange projecten en de uitvoerders zijn erg te spreken over zijn ervaring. Fons kun je inzetten op de afbouw, mutatie en bonnenwerk.

 

Timmerman Zuid Limburg – Gijs

Gijs is nu 3 jaar werkzaam voor ons en zit al 30 jaar in het vak. Gijs is een man met veel kennis, overal op in te zetten. Hij wil echter geen betonwerk meer doen.

 

Timmerman Eindhoven – Pawel

Pawel heeft een paar keer al voor ons gewerkt. Is een goede 2e man voor op klussen. Leert snel en erg handig. Tevens is hij ook in te zetten als opruimer.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!