Beschikbare ZZP vaklieden – Week 36/37/38/39

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Alkmaar – Johan

Johan is een allround timmerman die wij doorgaans vanaf het stelwerk inzetten in de nieuwbouw. Prettige, nuchtere man in de omgang met een mooi werktempo.

 

Timmerman Regio Heerhugowaard – Marcel

Marcel is een allround timmerman die wij inzetten op renovatie- en mutatiewerken. Denkt in oplossingen en kan vanaf tekening werken. Serieuze timmerman, inzetbaar vanaf week 38.

 

Timmerman Amsterdam – Joost

Joost is een allround timmerman met een voorkeur voor nieuwbouwtimmerwerk. Vlotte timmerman die vanaf het stelwerk ingezet kan worden.

 

Timmerlieden Franeker – Koppel

Twee timmerlieden die in week 39 inzetbaar komen en zoeken naar een langdurig project in Friesland of Groningen. Mark en Sjoerd zijn mannen die je een tekening geeft en waar je als uitvoerder geen omkijken naar hebt. Ze hebben een zeer vlot werktempo.

West Nederland

Timmerlieden Katwijk – Koppel

Jan en Jaap zijn allround timmermannen, inzetbaar op nieuwbouw en renovatie werk. Je kunt de mannen een tekening geven en dan zullen ze het voor je timmeren.

 

Timmerlieden Zoetermeer – Koppel

Edward en Berry zijn mannen die goed allround inzetbaar zijn op nieuwbouw werk. De mannen kunnen zelfstandig timmeren, maar hebben wel de juiste sturing nodig. Goed inzetbaar op seriematig timmerwerk.

 

Timmerman Den Haag – Mark

Mark is goed inzetbaar op nieuwbouw en renovatie klussen. Hierbinnen heeft hij wel een voorkeur voor het aftimmerwerk. Doet geen ruwbouw timmerwerk. Vanaf de afbouwfase tot opleverfase allround inzetbaar.

 

Timmerman Den Haag – Richard

Richard is een timmerman die voorkeur geeft aan grote nieuwbouw of renovatieklussen. Is een timmerman die graag in groepsverband werkt, maar met wat aansturing prima zelfstandig kan timmeren.

 

Timmerman Den Haag – Emre

Emre is goed inzetbaar als hulp. Een echte aanpakker voor opruimen, opperen en klein timmerwerk wat hem een nuttige kracht op de bouw maakt.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Regio Tiel – Hans

Hans is een ervaren timmerman voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Een prettige man in de omgang die zowel zelfstandig als in een groep prima uit de voeten kan.

 

Timmerman Arnhem – Arie

Arie is een timmerman die wij inzetten op renovatieprojecten. Met zijn ervaring maakt hij vaak het verschil. Arie is een prettige, nette man in de omgang en kan zeer goed zelfstandig werken. Per week 38 beschikbaar.

 

Timmerman Regio Gorinchem – Jelle

Jelle is een no-nonsens nieuwbouwer die we bij Regiebouw inzetten op de grotere nieuwbouwprojecten.

 

Timmerlieden Regio Arnhem – Koppel

Vader en zoon die inmiddels al jaren samenwerken en goed tot hun recht komen op de kleinschalige nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. De mannen leveren keer op keer net timmerwerk af. Inzetbaar vanaf week 38/39.

Zuid Nederland

Timmerman Den Bosch – Jan

Jan heeft veel voor Regiebouw gewerkt. Een echte vakman die allround inzetbaar is. Jan wil graag 4 dagen in de week werken en doet geen betonwerk meer.

 

Timmerman Duitsland – Gert

Gert is uitvoerder geweest op grote projecten, vindt afstand geen probleem. Allround inzetbaar, maar als hij mag kiezen dan liefst een mooie renovatie- of restauratieklus.

 

Leerling Dordrecht – Robin

Robin komt uit een familie van vaklieden en wil zich graag ook ontwikkelen tot vakvolwassen timmerman. Sociaal persoon die graag leert. Heeft bij Regiebouw licht timmermerk en opruimwerk gedaan. Vindt reizen geen probleem.

 

Timmerman Regio Eindhoven – Luuk

Luuk is inmiddels 20 jaar timmerman en werkt nu 4 jaar via Regiebouw. Is in te zetten in de nieuwbouw of op aftimmerwerk.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!