Beschikbare ZZP vaklieden – Week 39/40/41

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Regio Schagen – Ron

Ron is een jonge allrounder die inmiddels bij Regiebouw een zeer sterke indruk heeft gemaakt. Hij komt het beste tot zijn recht op kleinschalige bouwprojecten waar hij onderdeel kan worden van de groep. Werkt het liefst voor de langere termijn bij een opdrachtgever. Inzetbaar van fundering tot aftimmerwerkzaamheden. Beschikbaar vanaf week 41.

 

Timmerman Regio Hoorn – Rick

Rick is een timmerman die wij als allrounder inzetten op nieuwbouw en renovatieprojecten. In de nieuwbouw komt Rick vanaf het stelwerk tot het aftimmeren het beste tot zijn recht. In het renovatiewerk kan Rick goed zelfstandig ingezet worden. Rick is een serieuze timmerman met goed gereedschap.

 

Timmerlieden Regio Zaandam – Koppel

Martin en Huub zijn twee timmerlieden die zowel op mutatiewerk als op grotere bouwen ingezet kunnen worden. Keer op keer krijgen we feedback dat het vlotte werkers zijn met een zeer volwassen houding. Het zijn mannen die op seriematig werk erg goed uit de verf komen.

 

Timmerman Zaandam – Joost

Joost is een timmerman die we inzetten op mutatie- en renovatiewerken. Een prettige, serieuze vakman in de omgang voorzien van al het nodige gereedschap om zelfstandig aan de slag te gaan.

 

Timmerman Haarlem – Daan

Daan is de juiste man voor het meer ingewikkelde renovatie- en restauratietimmerwerk. Een vakman die denkt in oplossingen en keer op keer prachtig werk heeft afgeleverd. Daan kan goed vanaf tekening werken en waar dat niet mogelijk is komt hij met realistische oplossingen. Beschikt over de gereedschappen om in het renovatie- en restauratiewerk zelfstandig aan het werk te gaan.

West Nederland

Timmerlieden Regio Rotterdam – Koppel

Wim en Wilgo zijn een allround koppel die inzetbaar zijn op nieuwbouw en renovatiewerk. Vanaf de fundering tot nok, zijn deze vader en zoon allround inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Den Haag – Koppel

Pascal en Sandro zijn twee zelfstandige timmerman die als koppel willen timmeren. Beide heren zijn geschoolde timmermannen die vanaf tekening goed kunnen timmeren en goed meedenken in oplossingen.

 

Timmerman Regio Leiden – Pieter

Pieter is een allround timmerman die gespecialiseerd is in mutatie- en onderhoudswerk. Pieter wordt vrolijk van mooi renovatiewerk waar hij zich in kan uitleven.

 

Timmerlieden Regio Rotterdam – Koppel

Chris en Yassin vormen een koppel timmerlieden die het liefst in de fundering lopen. Wandbekisting, traditionele bekisting en beton storten is voor de mannen geen probleem.

 

Timmerlieden Regio Zoetermeer – Koppel

Stan en Giorgio zijn een koppel die al jaren voor Regiebouw werken. Het zijn betrouwbare hardwerkende timmermannen die zeer goed zelfstandig aan het werk kunnen op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De mannen hebben een mooi werktempo en beschikken over de juiste gereedschappen om secuur werk af te leveren.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Regio Zwolle – Herman

Herman is een allrounder die wij van kleinschalig, fijn werk tot grotere bouwprojecten inzetten. Herman is opzoek naar werk waarbij hij met zijn kennis en ervaring het verschil kan maken. We hebben hem leren kennen als een zeer serieuze vakman in de omgang.

 

Timmerman Arnhem – Arjan

Arjan is een echte allrounder die het liefst in de renovatie en nieuwbouuw staat. Hij beschikt over ruime ervaring met diverse disciplines. Wil zowel alleen als in een koppel te werk gaan.

 

Timmerman Zutphen – Dirk

Dirk is een echte mutatie- en onderhouds timmerman die sinds 2000 ZZP’er is en heeft alles in de praktijk geleerd. Hij heeft vooral ervaring in de particuliere sector, maar is ook uitstekend in te zetten op de grotere bouwen. Kan tekening lezen en is divers inzetbaar (van ruwbouw tot aftimmeren).

 

Timmerlieden Utrecht – Koppel

Mark en Vince zijn vanaf week 40 inzetbaar. De mannen zijn allround inzetbaar op stelwerk, aftimmerwerk, maatvoering en het monteren van geveldragers.

 

Timmerman 2 Veenendaal – Ali

Ali is een goede timmerman 2 die vooral ervaring in de afbouw heeft (wanden plaatsen, koven maken, isoleren en kozijnen plaatsen), Hij kan tekening lezen. Ali heeft geen ervaring in de ruwbouw maar wil dit graag leren.

Zuid Nederland

Timmerman Terneuzen – Diderik

Diderik heeft de afgelopen 3 jaar bij dezelfde opdrachtgever gelopen. Daar was hij bezig met het plaatsten van luxe vakantiewoningen. Je kunt hem inzetten in de ruwbouw.

 

Timmerlieden Regio Den Bosch – Koppel

Dre heeft afgelopen 4 jaar via ons gewerkt, voornamelijk in de afbouw, maar ruwbouw is ook geen probleem voor hem. Het zijn hele fijne mannen in omgang.

 

Timmerman Vlissingen – Kees

Kees is een hele ervaren timmerman. Hij geeft ook aan dat we hem alleen mogen inzetten als HET om echt timmerwerk gaat. Van onderhoud en renovatie tot maatvoering en van ruwbouw tot afbouw.

 

Timmerman Regio Eindhoven – Richard

Richard is nu 6 jaar voor ons aan de slag en een echte allrounder. Je kunt hem overal op inzetten, maar het echte betonwerk slaat hij liever over.

 

Timmerman Regio Den Bosch – Edwin

Edwin komt eigenlijk uit de asbest, maar is 2 jaar geleden als timmerman bij ons terecht gekomen. In die 2 jaar is hij doorlopend ingepland door 2 klanten. Emiel is een fijne en vakbekwame man om mee te werken. Als hij iets niet weet, vraagt hij dit en is het daarna geen probleem meer voor hem.

 

Metselaars Eindhoven – Koppel

Kees en Henk vormen een ervaren koppel metselaars die op korte termijn beschikbaar zijn. De mannen zijn in te zetten voor zowel grote als kleine projecten.

 

Metselaar Zeeland – Jan

Jan is een ervaren metselaar die maximaal 3 kwartier wil reizen. Jan werkt vaak alleen en doet liever geen grote nieuwbouwklussen.

 

Metselaar Zeeland – Adriaan

Adriaan is een metselaar met ruime ervaring die per direct inzetbaar is. Hij is in te zetten op kleine en grote projecten.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!