Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 4 t/m 8

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Leeuwarden – Koppel

Frank en Simme is een koppel dat al lang voor ons werkt. De mannen zetten wij in op afbouwtimmerwerk. Nuchtere, ervaren mannen die goed vanaf tekening kunnen werken. De mannen zijn per maandag a.s. inzetbaar.

 

Timmerman Havelte – Rob

Rob is een timmerman die wij doorgaans inzetten op kleinschalige nieuwbouwprojecten. Rob kan goed zelfstandig werken, maar komt ook in groepsverband prima uit de verf. Rob is momenteel een particulier werk aan het afronden en is per a.s. maandag inzetbaar. Hij komt met goed gereedschap naar het werk toe.

 

Timmerman Heerhugowaard – Erik

Erik is een timmerman die in de nieuwbouw het beste tot zijn recht komt. Een ervaren man die goed vanaf een bouwtekening kan werken en voorzien is van goed gereedschap om zelfstandig aan het werk te gaan. Erik is een man met een rustig karakter en kan ook met andere timmerlieden goed samenwerken.

 

Bouwhulp Haarlem – Gianni

Gianni is een handyman die graag de handen uit de mouwen steekt. Of het nu opruim- of sloopwerk is, opperen of het assisteren van timmerlieden – hij pakt het aan in een mooi tempo. Een prettige jongen in de omgang. Gianni komt met basisgereedschappen en eigen pbm’s naar het werk.

 

Timmerman Amsterdam – Jacques

Jacques is een timmerman uit Amsterdam die wij op renovatie en het fijnere afbouwtimmerwerk inzetten. Zeer ervaren timmerman met een volwassen werkhouding. Hij communiceert netjes met zowel collega’s als bewoners. Momenteel is hij een project aan het afronden op de bloemgracht en zoeken we vanaf maandag een nieuw project voor hem. Jacques woont in Amsterdam en kan, na het brengen van zijn gereedschap, met de fiets of openbaar vervoer komen om parkeerkosten te drukken.

 

Timmerlieden Regio Zaandam – Koppel

Eduard en Ron – Eduard en Ron is een koppel ruwbouw/nieuwbouw timmerlieden die wij inzetten vanaf de fundering tot en met het stelwerk. Het zijn twee doorgewinterde mannen die van aanpakken weten en het beste tot hun recht komen op ruwbouw projecten. Inzetbaar per week 6.

 

Timmerman Regio Alkmaar – Ralf

Een jonge timmerman die nu op meerdere projecten heeft laten zien dat hij ondanks zijn 25 jaar al uitstekend mee kan komen met de meer ervaren timmerlieden. Ralf komt het beste tot zijn recht op kleinschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten. Enthousiaste jongen in de omgang met een zeer volwassen werkhouding. Kan uw team per week 8 komen versterken.

West Nederland

Timmerlieden Regio Katwijk – Koppel

Koppel allround timmerman die wij doorgaans inzetten vanaf de ruwbouwfase. Robin en Dennis zijn allround inzetbaar vanaf het stelwerk tot het puntgaaf opleveren van het werk. Beschikbaar per maandag week 5.

 

Timmerman Rotterdam – Radek

Radek is een timmerman die allround inzetbaar is. Het liefst werkt hij op een project waar hij mooi aftimmerwerk kan afleveren. Van kozijnen monteren tot het maken van dakconstructies vormen geen probleem voor Radek. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Spijkenisse – Koppel

Kenneth en Fin zijn een allround koppel die het liefst samen op een mooie renovatie klus staan. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en denken het liefst in oplossingen. Je kunt de mannen gerust een tekening mee geven en ze zelfstandig aan het werk zetten. Kunnen uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Tegelzetter Regio Rotterdam – Allart

Allart is per direct beschikbaar. Tegelzetter die veelal voor woningbouwverenigingen tegelzetwerk heeft verricht. Of het nu om badkamers, toiletten of keukens gaat, Allart plakt en zet tegels moeiteloos en secuur voor een perfect resultaat.

Midden en Oost Nederland

Timmerlieden Arnhem – Koppel

Fred en Karel zijn 2 timmerlieden die wij doorgaans inzetten in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Mannen met een mooie staat van dienst en een vakvolwassen werkhouding. Per week 5 beschikbaar.

 

Timmerman Twello – Rick

Rick is een timmerman die wij doorgaans inzetten in de kleinschalige nieuwbouw en renovatiewerk. Rick is een rustige man die zowel vanaf tekening als naar eigen inzicht aan de slag kan gaan. Beschikt over goed eigen gereedschap. Inzetbaar vanaf week 6.

 

Timmerlieden Nunspeet – Koppel

Ed en Hans werken al jaren samen en zijn gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. De mannen hebben een goed werktempo en een positieve houding. Per week 7 beschikbaar.

Zuid Nederland

Timmerman Vught – Sjaak

Sjaak doet het liefst aftimmerwerk, maar heeft een verleden met de ruwbouw, dus dat is geen probleem. Is inmiddels 13 jaar werkzaam binnen Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Kaulile (België) – John

John is inzetbaar in zowel de ruwbouw als afbouw. Heeft inmiddels 30 jaar ervaring als timmerman. Naast zijn ervaring als timmerman heeft hij ook als voorman gewerkt. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Borsbeek (België) – Chris

Chris is nog geen 40, maar inmiddels al bijna 18 jaar aan de slag voor Regiebouw. In te zetten als all-round timmerman of voorman. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Opruimer / sloper Dongen – Moes

Moes heeft ruime ervaring als sloper. Het afgelopen jaar via Regiebouw ingezet als bouwopruimer, dit naar alle tevredenheid. Moes blinkt uit door zijn no-nonsense mentaliteit. Per maandag week 5 inzetbaar.

 

Timmerman Terneuzen – Dick

Dick is middels 13 jaar voor Regiebouw aan de slag. Je kunt hem all-round inzetten, van beton tot aftimmerwerk. Vanaf 8-2 beschikbaar.

 

Restauratievoeger Schijndel – John

John is een all-round restauratievoeger die wij voornamelijk inzetten op het knip en snijvoegwerk. Beschikt over de juiste gereedschappen, pbm’s en eigen vervoer. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Uitvoerder Weert – Jan

Jan is sinds 1985 uitvoerder en komt medio februari beschikbaar. In het bezit van alle papieren en door zijn ruime ervaring weet hij met vrijwel elke situatie goed om te gaan.

 

Timmerman 2 Maasmechelen – Mark

Mark is begonnen als standbouwer, maar inmiddels een goede timmerman 2. All-round inzetbaar. Beschikt over eigen gereedschap, pbm’s en eigen vervoer. Per direct beschikbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!