Beschikbare ZZP vaklieden – Week 41/42/43/44

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Regio Hoorn – Koppel

Mark en Tim zijn twee nuchtere West-Friese timmerlieden die het beste tot hun recht komen in de kleinschalige nieuwbouw. Mark en Tim kunnen vanaf tekening werken en zijn zowel zelfstandig als in groepsverband goed in te zetten.

 

Timmerman Zaandam – Joost

Joost is een timmerman die we inzetten op mutatie- en renovatiewerken. Een prettige, serieuze vakman in de omgang voorzien van al het nodige gereedschap om zelfstandig aan de slag te gaan.

 

Timmerlieden Haarlem – Koppel

Mike en Jamil zijn ervaren renovatietimmermannen die doorgaans via Regiebouw op de meer ingewikkelde projecten ingezet worden. We hebben een werkhistorie van enkele jaren met deze vaklieden die keer op keer mooi werk hebben afgeleverd.

 

Timmerlieden Regio Lelystad – Koppel

Zeer ervaren renovatietimmerlieden die denken in oplossingen. Beide mannen beschikken over goed gereedschap en krijgen werk gedaan. Jack en Willem kunnen ook prima ingezet worden op werkzaamheden in bewoonde situatie.

 

Timmerman Regio Almere – Marcel

Marcel is een timmerman die wij als allrounder inzetten op nieuwbouw en renovatieprojecten. In de nieuwbouw komt Marcel vanaf het stelwerk tot het aftimmeren het beste tot zijn recht. Echter, ook in het renovatiewerk kan Mike goed zelfstandig ingezet worden.

West Nederland

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Willem en Ton zijn een koppel allround timmerlieden met meer dan 30 jaar ervaring op de bouw. De mannen hebben ervaring op nieuwbouw, renovatie en mutatie – en onderhoudswerk. Ze doen liever geen beton werk meer, maar ze lopen er niet voor weg.

 

Timmerman Den Haag – Jonas

Jonas is een timmerman die allround inzetbaar is op de bouw. Van stelwerk, maatvoering tot kozijnen plaatsen is Jonas de geschikte timmerman voor in de nieuwbouw.

 

Timmerman Rotterdam – Erwin

Erwin is allround timmerman met zo’n 30 jaar ervaring op de bouw. Zijn voorkeur ligt in de renovatie, maar voor nieuwbouw klussen haalt hij ook de neus niet op. Beton werkzaamheden wil hij niet meer doen.

 

Timmerlieden Zoetermeer – Koppel

Barry en Eddy zijn een koppel timmerlieden die wij kennen als echte aanpakkers. Ze zijn leergierig en willen hard werken. Na gedegen werk-uitleg kunnen de mannen volledig zelfstandig uit de voeten. ze komen het beste tot hun recht op een mooi nieuwbouw project.

 

Timmerman Zoetermeer – John

John is een timmerman die goed inzetbaar is op mutatie en onderhoudswerk. Heeft ervaring in de nieuwbouw en renovatie, maar geeft een duidelijke voorkeur aan mutatie en onderhoudswerk. Beschikbaar vanaf week 43.

 

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Koppel timmermannen die wij inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen hebben een mooi werktempo en beschikken over de juiste gereedschappen om het nettere, fijnere werk puntgaaf op te leveren. Beschikbaar vanaf week 43.

Midden en Oost Nederland

Timmerlieden Utrecht – Koppel

Peter & Chris zijn twee allrounders die voor Regiebouw inmiddels al menig project hebben afgerond. Twee mannen die van aanpakken weten en goed zelfstandig ingezet kunnen worden. Per week 44/45 beschikbaar.

 

Timmerman Apeldoorn – Gerard

Gerard is een timmerman voor de kleinschalige nieuwbouw. Communicatief ook sterk, zowel met collega’s als met uw (particuliere) opdrachtgever. Per week 44 beschikbaar.

 

Timmerman Regio Tiel – Johan

Johan is onze ouwe rot in het vak. Hij werkt al jaren op diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten en werkt doorgaans van begin tot eind op projecten. Vriendelijke, serieuze timmerman met prima werkhouding. Per week 44 inzetbaar.

 

Timmerman Zutphen – Jelle

Jelle is een timmerman die wij doorgaans inzetten vanaf het stelwerk tot het opleveren. Denkt in oplossingen en door zijn jaren ervaring maakt hij vaak het verschil. Per week 42 beschikbaar.

Zuid Nederland

Timmerlieden Regio Den Bosch – Koppel

Dre is inmiddels 5 jaar voor Regiebouw aan het werk. In te zetten in de afbouw. Paul heeft hij leren kennen op een andere bouw en de ze hebben een fijne klik. Ook in te zetten in de ruwbouw. Hier hebben ze iets minder ervaring in, maar na een goede uitleg pakken ze alles op. Dre heeft veel ervaring in de gevelbekleding.

 

Timmerman Helmond – Marco

Marco is een jonge hulptimmerman/opruimer. Hij heeft afgelopen jaar bij 2 klanten van ons gewerkt. Die geven aan dat Marco een jongen is die erg leergierig is, altijd op tijd is en zijn werkzaamheden erg serieus neemt. Vervolgens heeft hij afgelopen maanden all-round timmerwerkzaamheden verricht. Hij heeft hier voornamelijk de timmerman 1 geassisteerd.

 

Timmerlieden Eindhoven – Koppel

Beide heren draaien 30 jaar mee in de ruwbouw. Het zijn 2 harde werkers, dat horen we ook terug van onze klanten. Ze zijn totaal zelfstandig in te zetten in de ruwbouw. Van nat- tot droog betonwerk.

 

Timmerman Sittard – Francis

Francis is na de bouwvak bij ons begonnen. Zijn werk op een vakantiepark loopt binnen 2 weken af. Francis is all-round in te zetten, maar komt het beste tot zijn recht in het aftimmeren.

 

Timmerlieden Regio Eindhoven – Koppel

Nick en Tim kun je als koppel of los inzetten. Beide heren staan al een paar jaar voor ons te timmeren, je kunt ze all-round inzetten. Beide geven aan dat ze liever geen beton meer storten.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!