Beschikbare ZZP vaklieden – Week 42 – 46

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Regio Hoorn – Koppel

Mark en Tim zijn twee nuchtere West-Friese timmerlieden die het beste tot hun recht komen in de kleinschalige nieuwbouw. Mark en Tim kunnen vanaf tekening werken en zijn zowel zelfstandig als in groepsverband goed in te zetten. Inzetbaar vanaf maandag week 43.

 

Timmerlieden Haarlem – Koppel

Mike en Jamil zijn ervaren renovatietimmermannen die doorgaans via Regiebouw op de meer ingewikkelde projecten ingezet worden. We hebben een werkhistorie van enkele jaren met deze vaklieden die keer op keer mooi werk hebben afgeleverd en zouden uw team vanaf maandag de19e kunnen komen versterken.

 

Timmerman Zaandam – Joost

Joost is een timmerman die we inzetten op mutatie- en renovatiewerken. Een prettige, serieuze vakman in de omgang voorzien van al het nodige gereedschap om zelfstandig aan de slag te gaan. Inzetbaar vanaf week 44.

 

Timmerlieden Regio Leeuwarden – Karel

Karel is een zeer ervaren timmerman die geheel zelfstandig kan werken. Hij beschikt over goed gereedschap en krijgt werk gedaan. Nuchtere, prettige man in de omgang met een zeer volwassen werkhouding. Karel kan vanaf week 43 ingezet worden van stelwerk tot aftimmerwerkzaamheden of in het renovatiewerk.

West Nederland

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Willem en Ton zijn een allround timmerlieden met meer dan 30 jaar ervaring. De mannen hebben ervaring op nieuwbouw, renovatie en mutatie – en onderhoudswerk. Ze doen liever geen beton werk meer, maar ze lopen er niet voor weg, zeker niet als het kleinschalig is. Inzetbaar vanaf week 43.

 

Timmerman Zoetermeer – John

John is een timmerman die goed inzetbaar is op mutatie en onderhoudswerk. Heeft ook ervaring in de nieuwbouw, maar geeft een duidelijke voorkeur aan mutatie en onderhoudswerk. Komende week inzetbaar.

 

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Koppel timmermannen die wij allround inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen hebben een mooi werktempo en beschikken over de juiste gereedschappen om het nettere, fijnere werk puntgaaf op te leveren. Vanaf week 43 inzetbaar.

 

Timmerman Den Haag – Remco

Remco is een allround timmerman die zijn voldoening haalt uit mooi renovatie en restauratie timmerwerk .Naast onderhoudswerk is Remco ook prima inzetbaar op nieuwbouw klussen. Hier komt hij het beste tot zijn recht op het aftimmer- en opleverwerk. Inzetbaar vanaf week 44.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Arnhem – Robert

Robert is een allrounder die voor ons al veel werk heeft verzet in de regio van Arnhem. Een stressbestendige timmerman die denkt in oplossingen. Inzetbaar vanaf week 43/44.

 

Timmerlieden Hilversum – Koppel

Cees & Wim zijn twee timmermannen waar je als uitvoerder geen omkijken naar hebt. Dit zijn mannen die een project van a tot z zelfstandig kunnen voltooien. Serieus in de omgang en keurig in het werk. Inzetbaar vanaf week 45.

 

Timmerman Regio Apeldoorn – Klaas

Klaas is een allround timmerman die wij doorgaans inzetten op de kleinere bouwen en particulier werk. Klaas is inzetbaar vanaf week 44.

 

Timmerman Spakenburg – Rob

Rob is een timmerman die we inzetten op nieuwbouwprojecten. Hij is inzetbaar vanaf het stelwerk tot het opleveren. Zeer vakvolwassen werkhouding. Inzetbaar vanaf week 46.

Zuid Nederland

Timmerman 2 Helmond – Marco

Marco is een jonge hulptimmerman/opruimer. Hij heeft afgelopen jaar bij 2 klanten van ons gewerkt. Die geven aan dat Marco een jongen is die erg leergierig is, altijd op tijd is en zijn werkzaamheden erg serieus neemt. Vervolgens heeft hij afgelopen maanden all-round timmerwerkzaamheden verricht. Hij heeft hier voornamelijk de timmerman 1 geassisteerd. Hij is beschikbaar vanaf week 43.

 

Timmerlieden Eindhoven – Koppel

Beide heren draaien 30 jaar mee in de ruwbouw. Het zijn 2 harde werkers, dat horen we ook terug van onze klanten. Ze zijn totaal zelfstandig in te zetten in de ruwbouw. Van nat- tot droog betonwerk. Beide heren zijn vanaf komende week inzetbaar.

 

Timmerman Sittard – Francis

Francis is na de bouwvak bij ons begonnen. Zijn werk op een vakantiepark loopt binnen 2 weken af. Francis is all-round in te zetten, maar komt het beste tot zijn recht in het aftimmeren. Inzetbaar per a.s. maandag.

 

Timmerman Regio Eindhoven – Nick

Nick die per a.s. maandag kan starten is all-round inzetbaar. Een topper in kappen timmeren. Wil echter geen betonwerk meer doen.

 

Timmerman / Uitvoerder Regio Maastricht – Gert-Jan

Is sinds 2010 aan het werk voor Regiebouw. Gert-Jan heeft op verschillende projecten gestaan. Zowel de ruwbouw als afbouw en renovatie. Sinds 2017 heeft Gert-Jan als uitvoerder gewerkt en heeft sindsdien eigen opdrachten gehad. Begin 2020 is Gert-Jan in vaste dienst getreden als uitvoerder, echter i.v.m. corona is zijn contract niet verlengd. Hij wilt nu weer aan de slag als ZZP’er, timmeren of weer als uitvoerder. Hij is vanaf week 43 inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!