Beschikbare ZZP vaklieden – Week 43/44/45/46

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Regio Hoorn – Koppel

Mark en Tim zijn twee nuchtere West-Friese timmerlieden die het beste tot hun recht komen in de kleinschalige nieuwbouw. Mark en Tim kunnen vanaf tekening werken en zijn zowel zelfstandig als in groepsverband goed in te zetten. Inzetbaar vanaf maandag week 44.

 

Timmerlieden Haarlem – Koppel

Mike en Jamil zijn ervaren renovatietimmermannen die doorgaans via Regiebouw op de meer ingewikkelde projecten ingezet worden. We hebben een werkhistorie van enkele jaren met deze vaklieden die keer op keer mooi werk hebben afgeleverd en zouden uw team vanaf maandag de19e kunnen komen versterken.

 

Timmerman Zaandam – Joost

Joost is een timmerman die we inzetten op mutatie- en renovatiewerken. Een prettige, serieuze vakman in de omgang voorzien van al het nodige gereedschap om zelfstandig aan de slag te gaan. Inzetbaar vanaf week 44.

 

Timmerman Regio Leeuwarden – Karel

Karel is een zeer ervaren timmerman die geheel zelfstandig kan werken. Hij beschikt over goed gereedschap en krijgt werk gedaan. Nuchtere, prettige man in de omgang met een zeer volwassen werkhouding. Karel kan vanaf week 44 ingezet worden van stelwerk tot aftimmerwerkzaamheden of in het renovatiewerk.

West Nederland

Timmerman Regio Den Haag – Pieter

Pieter is een allround timmerman die goed inzetbaar is ná de ruwbouwfase op een project. Het is timmerman met 30+ jaar ervaring die het liefst op een mooie timmerklus staat. Nuchtere man in de omgang, kan goed zelfstandig en in groepsverband aan het werk. Inzetbaar vanaf week 44.

 

Timmerlieden Regio Den Haag – Koppel

Adem en Redouan is een koppel timmermannen met zo’n 20 jaar ervaring dat wij allround inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen werken het liefst op een klus waar ze profielen kunnen stellen en maatvoeren. Vanaf de ruwbouw tot de aftimmering hebben de mannen ervaring, maar ze werken het liefst op een project na de betonfase. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Is een koppel timmerlieden dat het beste tot hun recht komt in de afbouwfase. Metalstud, gipsplaten, systeemwanden en ander aftimmerwerk behoren tot hun kwaliteiten. Ze beschikken over mooi gereedschap en zijn als koppel goed zelfstandig inzetbaar vanaf week 44.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Breukelen – Mark

Mark is een allrounder die we kennen als een echte aanpakker. Hij komt het beste tot zijn recht op renovatieprojecten. Mark beschikt over goed gereedschap en werkt goed zelfstandig. Inzetbaar vanaf week 44.

 

Metselaar Regio Nijmegen – Klaas

Klaas is een metselaar die op de kleine tot middelgrote bouwen het beste tot zijn recht komt. Klaas metselt inmiddels al ruim 30 jaar. Is beschikbaar vanaf week 46.

 

Timmerman Spakenburg – Rob

Rob is een timmerman die we inzetten op nieuwbouwprojecten. Hij is inzetbaar vanaf het stelwerk tot het opleveren. Zeer vakvolwassen werkhouding. Inzetbaar vanaf week 46.

 

Timmerman Winterswijk – Michael

Michael is een timmerman waarvan je er eigenlijk tien op het project zou willen hebben – geheel zelfstandig, vlot en nauwkeurig. Nuchtere man met goed gereedschap! Inzetbaar vanaf week 44.

Zuid Nederland

Timmerman Tilburg – John

John loopt nu al 40 jaar mee in de bouw. Ondanks zijn leeftijd is het een zeer fitte man. Doet het liefst aftimmerwerk. Zeer ervaren man en je kunt hem ook naast een wat jongere timmerman inzetten als leermeester. Beschikbaar vanaf week 44.

 

Timmerlieden Eindhoven – Koppel

Beide heren draaien 30 jaar mee in de ruwbouw. Het zijn 2 harde werkers, dat horen we ook terug van onze klanten. Ze zijn totaal zelfstandig in te zetten in de ruwbouw. Van nat- tot droog betonwerk. Beide heren zijn vanaf komende week inzetbaar.

 

Timmerman Breda – Toon

Toon is vanaf week 44 op alle vlakken qua timmerwerk inzetbaar. Hij draait al zo lang mee dat niks meer voor hem vreemd is. Toon stort liever geen beton meer.

 

Sloper / Opruimer Tilburg – Piotr

Piotr heeft voornamelijk opruim en sloop werk voor ons gedaan de afgelopen jaren. Spreekt zeer goed Engels en is een aanpakker. Beschikbaar vanaf week 44.

 

Timmerman / Uitvoerder Regio Maastricht – Gert-Jan

Is sinds 2010 aan het werk voor Regiebouw. Gert-Jan heeft op verschillende projecten gestaan. Zowel de ruwbouw als afbouw en renovatie. Sinds 2017 heeft Gert-Jan als uitvoerder gewerkt en heeft sindsdien eigen opdrachten gehad. Begin 2020 is Gert-Jan in vaste dienst getreden als uitvoerder, echter i.v.m. corona is zijn contract niet verlengd. Hij wilt nu weer aan de slag als ZZP’er, timmeren of weer als uitvoerder. Hij is per direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!