Beschikbare ZZP vaklieden Bouw – Week 44/45/46

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Regio Alkmaar – Koppel

Mark en Tim zijn twee nuchtere West-Friese timmerlieden die het beste tot hun recht komen in de kleinschalige nieuwbouw. Mark en Tim kunnen vanaf tekening werken en zijn zowel zelfstandig als in groepsverband goed in te zetten. Inzetbaar vanaf maandag week 45.

 

Timmerlieden Regio Hoorn – Koppel

Ahmed en Kadir is een koppel dat wij doorgaans inzetten op seriematige projecten. Het zijn mannen die van aanpakken weten en meters kunnen maken. De mannen beschikken over goed gereedschap en een goede werkhouding. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Zaandam – Mark

Mark is een vakman die wij op de grotere nieuwbouwprojecten inzetten als rigger. Mark kan goed met druk omgaan en werkt serieus en secuur. Beschikt over de juiste certificaten en is voor de lange termijn inzetbaar vanaf week 45.

 

Timmerman Regio Zeewolde – Majid

Zeer ervaren timmerman die geheel zelfstandig kan werken. Majid beschikt over goed gereedschap en krijgt werk gedaan. Nuchtere, prettige man in de omgang met een zeer volwassen werkhouding. Majid kan ingezet worden van stelwerk tot aftimmerwerkzaamheden of in het renovatiewerk. Inzetbaar vanaf week 46.

West Nederland

Timmerman Leiden – Jasper

Jasper is een allround timmerman die zijn voldoening haalt uit mooi renovatie timmerwerk. Naast onderhoudswerk is Jasper ook in het bezit van zijn uitvoerderspapieren en zou prima leiding kunnen geven op een project. Kan per direct uw team komen versterken.

 

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Willem en John is een koppel allround timmerlieden met meer dan 30 jaar ervaring op de bouw. De mannen hebben ervaring in nieuwbouw, renovatie en mutatie – en onderhoudswerk. De mannen hebben aangegeven liever geen beton werk meer te doen, maar ze lopen er niet voor weg. Beschikbaar per week 45.

 

Timmerman Den Haag – Corne

Corne is een timmerman met zo’n 30 jaar ervaring in de bouw. Corne werkt het liefst op een nieuwbouw klus waar hij mooi aftimmerwerk kan verrichten. Een no-nonsense timmerman die prettig is in de omgang en goede werkhouding. Inzetbaar vanaf maandag week 45.

 

Bouwopruimers Regio Zuid-Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Spakenburg – Rob

Rob is een timmerman die we inzetten op nieuwbouwprojecten. Hij is inzetbaar vanaf het stelwerk tot het opleveren. Zeer vakvolwassen werkhouding. Inzetbaar vanaf week 46.

 

Timmerman Breukelen – Mark

Mark is een allrounder die we kennen als een echte aanpakker. Hij komt het beste tot zijn recht op renovatieprojecten. Mark beschikt over goed gereedschap en werkt goed zelfstandig. Inzetbaar vanaf week 46.

 

Timmerlieden Bussum – Koppel

Joost en Rick zijn twee timmermannen uit de regio van Meppel die regelmatig van begin tot eind hebben meegedraaid op nieuwbouwprojecten. Vlot, nauwkeurig en de juiste werkhouding. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Arnhem – Robert

Robert is een allrounder die voor ons al veel werk heeft verzet in de regio van Arnhem. Een stressbestendige timmerman die denkt in oplossingen. Inzetbaar vanaf week 45.

Zuid Nederland

Timmerman Den Bosch – Ferry

Ferry is in te zetten in de afbouw en een topper in kappen timmeren. Kan ook in de ruwbouw, maar komt best tot zijn recht in mooi aftimmerwerk. Beschikbaar per week 45.

 

Timmerman 2 Tiel – Matt

Goede hulptimmerman, zelfstandig in te zetten bij gevelbekleding. Je hebt een goede aan Matt als je hem naast een volslagen timmerman zet. Matt is nu ongeveer 5 jaar aan het timmeren. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Breda – Toon

Toon is per direct op alle vlakken qua timmerwerk inzetbaar. Hij draait al zo lang mee dat niks hem vreemd is. Toon stort liever geen beton meer.

 

Timmerman Eersel – Luuk

Luuk is een echte all-rounder. Ruwbouw of afbouw vormen geen probleem. Staat liever niet op het dak. Inmiddels 11jaar aan het werk via Regiebouw. Kan uw team per as maandag komen versterken.

 

Sloper / Opruimer Tilburg – Lukasz

Lukasz heeft voornamelijk opruim en sloop werk voor ons gedaan de afgelopen jaren. Spreekt zeer goed Engels en is een aanpakker. Beschikbaar vanaf week 45.

 

Metselaar Regio Venray – Janus

Janus is in te zetten voor metselwerk. Het maakt hem niet uit of het nieuwbouw of renovatie is en is goed bekend met pointerwerk. Jan is echt een doorgewinterde metselaar en is per week 45 inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!