Beschikbare ZZP vaklieden Midden en Oost Nederland
Week 44 t/m 46

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Midden en Oost-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerman Spakenburg – Rob

Rob is een timmerman die we inzetten op nieuwbouwprojecten. Hij is inzetbaar vanaf het stelwerk tot het opleveren. Zeer vakvolwassen werkhouding. Inzetbaar vanaf week 46.

 

Timmerman Breukelen – Mark

Mark is een allrounder die we kennen als een echte aanpakker. Hij komt het beste tot zijn recht op renovatieprojecten. Mark beschikt over goed gereedschap en werkt goed zelfstandig. Inzetbaar vanaf week 46.

 

Timmerlieden Bussum – Koppel

Joost en Rick zijn twee timmermannen uit de regio van Meppel die regelmatig van begin tot eind hebben meegedraaid op nieuwbouwprojecten. Vlot, nauwkeurig en de juiste werkhouding. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Arnhem – Robert

Robert is een allrounder die voor ons al veel werk heeft verzet in de regio van Arnhem. Een stressbestendige timmerman die denkt in oplossingen. Inzetbaar vanaf week 45.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!