Beschikbare ZZP vaklieden West Nederland
Week 44 t/m 46

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in West-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerman Leiden – Jasper

Jasper is een allround timmerman die zijn voldoening haalt uit mooi renovatie timmerwerk. Naast onderhoudswerk is Jasper ook in het bezit van zijn uitvoerderspapieren en zou prima leiding kunnen geven op een project. Kan per direct uw team komen versterken.

 

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Willem en John is een koppel allround timmerlieden met meer dan 30 jaar ervaring op de bouw. De mannen hebben ervaring in nieuwbouw, renovatie en mutatie – en onderhoudswerk. De mannen hebben aangegeven liever geen beton werk meer te doen, maar ze lopen er niet voor weg. Beschikbaar per week 45.

 

Timmerman Den Haag – Corne

Corne is een timmerman met zo’n 30 jaar ervaring in de bouw. Corne werkt het liefst op een nieuwbouw klus waar hij mooi aftimmerwerk kan verrichten. Een no-nonsense timmerman die prettig is in de omgang en goede werkhouding. Inzetbaar vanaf maandag week 45.

 

Bouwopruimers Regio Zuid-Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!