Beschikbare ZZP vaklieden Zuid Nederland
Week 44 t/m 46

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Zuid-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerman Den Bosch – Ferry

Ferry is in te zetten in de afbouw en een topper in kappen timmeren. Kan ook in de ruwbouw, maar komt best tot zijn recht in mooi aftimmerwerk. Beschikbaar per week 45.

 

Timmerman 2 Tiel – Matt

Goede hulptimmerman, zelfstandig in te zetten bij gevelbekleding. Je hebt een goede aan Matt als je hem naast een volslagen timmerman zet. Matt is nu ongeveer 5 jaar aan het timmeren. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Breda – Toon

Toon is per direct op alle vlakken qua timmerwerk inzetbaar. Hij draait al zo lang mee dat niks hem vreemd is. Toon stort liever geen beton meer.

 

Timmerman Eersel – Luuk

Luuk is een echte all-rounder. Ruwbouw of afbouw vormen geen probleem. Staat liever niet op het dak. Inmiddels 11jaar aan het werk via Regiebouw. Kan uw team per as maandag komen versterken.

 

Sloper / Opruimer Tilburg – Lukasz

Lukasz heeft voornamelijk opruim en sloop werk voor ons gedaan de afgelopen jaren. Spreekt zeer goed Engels en is een aanpakker. Beschikbaar vanaf week 45.

 

Metselaar Regio Venray – Janus

Janus is in te zetten voor metselwerk. Het maakt hem niet uit of het nieuwbouw of renovatie is en is goed bekend met pointerwerk. Jan is echt een doorgewinterde metselaar en is per week 45 inzetbaar.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!