Beschikbare ZZP vaklieden Bouw – Week 45/46/47

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Regio Alkmaar – Koppel

Mark en Tim zijn twee nuchtere West-Friese timmerlieden die het beste tot hun recht komen in de kleinschalige nieuwbouw. Mark en Tim kunnen vanaf tekening werken en zijn zowel zelfstandig als in groepsverband goed in te zetten. Momenteel staan de mannen te werken op een project wat elk moment af kan lopen. Het zijn echte toppers die uw team kunnen verrijken!

 

Timmerman Zaandam – Mark

Mark is een vakman die wij op de grotere nieuwbouwprojecten inzetten als rigger. Mark kan goed met druk omgaan en werkt serieus en secuur. Beschikt over de juiste certificaten en is voor de lange termijn inzetbaar vanaf week 46.

 

Timmerman Regio Zeewolde – Majid

Zeer ervaren timmerman die geheel zelfstandig kan werken. Majid beschikt over goed gereedschap en krijgt werk gedaan. Nuchtere, prettige man in de omgang met een zeer volwassen werkhouding. Majid kan ingezet worden van stelwerk tot aftimmerwerkzaamheden of in het renovatiewerk. Inzetbaar vanaf week 46.

West Nederland

Timmerman Spijkenisse – Coen

Coen is een allround timmerman die al bijna 25 jaar actief is als ZZP’er. Na zijn opleiding heeft hij timmeren in zijn vaders bedrijf ontwikkeld en is zo een ervaren timmerman in het vak geworden. Van kozijnen plaatsen, profielen stellen, maatvoering tot het maken van dakconstructies is Coen de juiste timmerman voor. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Schiedam – Koppel

Evert en Edward vormen een koppel timmerlieden dat allround inzetbaar is. De mannen komen goed tot hun recht op een mooie renovatie klus waar ze netjes en secuur te werk kunnen gaan. Naast renovatiewerk zijn de mannen ook goed inzetbaar op een nieuwbouwproject. Hier werken ze het liefst nadat het betonwerk (de ruwbouw) al klaar is. Per maandag 09-11-2020 inzetbaar.

 

Timmerman Den Haag – Artur

Artur is een timmerman die het beste tot zijn recht komt op een seriematige bouw. Vanaf de afbouw en aftimmerfase is Artur prima zelfstandig inzetbaar. Per direct beschikbaar.

 

Timmerlieden Den Haag – Koppel

Vader en zoon die veel ervaring hebben met timmerwerkzaamheden in de afbouw. Van gipsplaten monteren, systeemwanden tot metal stud wanden. De heren beschikken over de juiste gereedschappen en vakkennis om dit netjes en secuur te monteren. Kunnen uw team per week 46 komen versterken.

Midden en Oost Nederland

Timmerlieden Almere – Koppel

Joost en Richard zijn twee timmermannen waar je als uitvoerder geen omkijken naar hebt. Dit zijn mannen die een project van a tot z zelfstandig kunnen volbrengen. Serieus in de omgang en keurig in het werk. Inzetbaar vanaf week 46.

 

Timmerman Arnhem – Sander

Sander is een timmerman voor de kleine tot middelgrote projecten in de nieuwbouw. Sander werkt vlot en netjes. Inzetbaar vanaf week 46.

 

Timmerman Buren – Wesley

Wesley is een timmerman die denkt in oplossingen. Via Regiebouw heeft hij diverse projecten afgerond, dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgevers. Zeer ervaren man met erg veel en goed gereedschap. Inzetbaar vanaf week 46.

 

Opperman Huissen – William

William is een opperman die wij doorgaans inzetten op de projecten waar nét dat beetje extra wordt verwacht van een opperman. Maakt met zijn ervaring vaak het verschil. Inzetbaar vanaf week 47.

Zuid Nederland

Timmerman Someren – Tim

Tim is een nette man met een rustig voorkomen. Sterk in de interieurbouw en onderhoud. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Opruimer / Hulp Helmond – Mark

Mark is inmiddels 2 jaar voor Regiebouw aan het werk. Een bouwopruimer die vaak terug wordt gevraagd. Afgelopen jaar ook ingezet als hulptimmerman. Mark is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerman Eersel – Luc

Is inmiddels 6 jaar aan het werk via Regiebouw. Luc kun je all-round inzetten. Vanaf de nieuwbouw tot afbouw. Doet liever geen betonwerk meer. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Sloper / Opruimer Tilburg – Marek

Marek heeft voornamelijk opruim en sloopwerk voor ons gedaan. Spreekt zeer goed Engels en is een echte aanpakker. Kan ook als timmerman 2 worden ingezet en is per direct inzetbaar.

 

Timmerman 2 Tiel – Monir

Monir is recent voor ons gestart en is all-round in te zetten. Kan nog niet geheel zelfstandig aan de slag maar blinkt uit naast een vak volslagen timmerman. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerman Boxtel – Theo

Theo is een fitte timmerman met ruim 45 jaar ervaring op de bouw. Zijn passie voor het timmeren weerhoudt hem van zijn pensioen. Theo is all-round inzetbaar, maar het beton werk doet hij liever niet meer. Hij heeft een aantrekkelijk tarief en kan per week 46 ingezet worden.

 

Timmerlieden Antwerpen – Koppel

De mannen hebben samen 60 jaar ervaring en beschikken beiden over hun uitvoerderspapieren. Ze zijn inzetbaar in de nieuwbouw, renovatie, mutatie en onderhoud. Frank en Hendrik zijn per direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!