Beschikbare ZZP vaklieden Midden en Oost Nederland
Week 45 t/m 47

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Midden en Oost-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerlieden Almere – Koppel

Joost en Richard zijn twee timmermannen waar je als uitvoerder geen omkijken naar hebt. Dit zijn mannen die een project van a tot z zelfstandig kunnen volbrengen. Serieus in de omgang en keurig in het werk. Inzetbaar vanaf week 46.

 

Timmerman Arnhem – Sander

Sander is een timmerman voor de kleine tot middelgrote projecten in de nieuwbouw. Sander werkt vlot en netjes. Inzetbaar vanaf week 46.

 

Timmerman Buren – Wesley

Wesley is een timmerman die denkt in oplossingen. Via Regiebouw heeft hij diverse projecten afgerond, dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgevers. Zeer ervaren man met erg veel en goed gereedschap. Inzetbaar vanaf week 46.

 

Opperman Huissen – William

William is een opperman die wij doorgaans inzetten op de projecten waar nét dat beetje extra wordt verwacht van een opperman. Maakt met zijn ervaring vaak het verschil. Inzetbaar vanaf week 47.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!