Beschikbare ZZP vaklieden Noord Nederland
Week 45 t/m 47

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Noord-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerlieden Regio Alkmaar – Koppel

Mark en Tim zijn twee nuchtere West-Friese timmerlieden die het beste tot hun recht komen in de kleinschalige nieuwbouw. Mark en Tim kunnen vanaf tekening werken en zijn zowel zelfstandig als in groepsverband goed in te zetten. Momenteel staan de mannen te werken op een project wat elk moment af kan lopen. Het zijn echte toppers die uw team kunnen verrijken!

 

Timmerman Zaandam – Mark

Mark is een vakman die wij op de grotere nieuwbouwprojecten inzetten als rigger. Mark kan goed met druk omgaan en werkt serieus en secuur. Beschikt over de juiste certificaten en is voor de lange termijn inzetbaar vanaf week 46.

 

Timmerman Regio Zeewolde – Majid

Zeer ervaren timmerman die geheel zelfstandig kan werken. Majid beschikt over goed gereedschap en krijgt werk gedaan. Nuchtere, prettige man in de omgang met een zeer volwassen werkhouding. Majid kan ingezet worden van stelwerk tot aftimmerwerkzaamheden of in het renovatiewerk. Inzetbaar vanaf week 46.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!