Beschikbare ZZP vaklieden West Nederland
Week 45 t/m 47

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in West-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerman Spijkenisse – Coen

Coen is een allround timmerman die al bijna 25 jaar actief is als ZZP’er. Na zijn opleiding heeft hij timmeren in zijn vaders bedrijf ontwikkeld en is zo een ervaren timmerman in het vak geworden. Van kozijnen plaatsen, profielen stellen, maatvoering tot het maken van dakconstructies is Coen de juiste timmerman voor. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Schiedam – Koppel

Evert en Edward vormen een koppel timmerlieden dat allround inzetbaar is. De mannen komen goed tot hun recht op een mooie renovatie klus waar ze netjes en secuur te werk kunnen gaan. Naast renovatiewerk zijn de mannen ook goed inzetbaar op een nieuwbouwproject. Hier werken ze het liefst nadat het betonwerk (de ruwbouw) al klaar is. Per maandag 09-11-2020 inzetbaar.

 

Timmerman Den Haag – Artur

Artur is een timmerman die het beste tot zijn recht komt op een seriematige bouw. Vanaf de afbouw en aftimmerfase is Artur prima zelfstandig inzetbaar. Per direct beschikbaar.

 

Timmerlieden Den Haag – Koppel

Vader en zoon die veel ervaring hebben met timmerwerkzaamheden in de afbouw. Van gipsplaten monteren, systeemwanden tot metal stud wanden. De heren beschikken over de juiste gereedschappen en vakkennis om dit netjes en secuur te monteren. Kunnen uw team per week 46 komen versterken.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!