Beschikbare ZZP vaklieden Zuid Nederland
Week 45 t/m 47

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Zuid-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerman Someren – Tim

Tim is een nette man met een rustig voorkomen. Sterk in de interieurbouw en onderhoud. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Opruimer / Hulp Helmond – Mark

Mark is inmiddels 2 jaar voor Regiebouw aan het werk. Een bouwopruimer die vaak terug wordt gevraagd. Afgelopen jaar ook ingezet als hulptimmerman. Mark is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerman Eersel – Luc

Is inmiddels 6 jaar aan het werk via Regiebouw. Luc kun je all-round inzetten. Vanaf de nieuwbouw tot afbouw. Doet liever geen betonwerk meer. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Sloper / Opruimer Tilburg – Marek

Marek heeft voornamelijk opruim en sloopwerk voor ons gedaan. Spreekt zeer goed Engels en is een echte aanpakker. Kan ook als timmerman 2 worden ingezet en is per direct inzetbaar.

 

Timmerman 2 Tiel – Monir

Monir is recent voor ons gestart en is all-round in te zetten. Kan nog niet geheel zelfstandig aan de slag maar blinkt uit naast een vak volslagen timmerman. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerman Boxtel – Theo

Theo is een fitte timmerman met ruim 45 jaar ervaring op de bouw. Zijn passie voor het timmeren weerhoudt hem van zijn pensioen. Theo is all-round inzetbaar, maar het beton werk doet hij liever niet meer. Hij heeft een aantrekkelijk tarief en kan per week 46 ingezet worden.

 

Timmerlieden Antwerpen – Koppel

De mannen hebben samen 60 jaar ervaring en beschikken beiden over hun uitvoerderspapieren. Ze zijn inzetbaar in de nieuwbouw, renovatie, mutatie en onderhoud. Frank en Hendrik zijn per direct inzetbaar.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!