Beschikbare ZZP vaklieden Bouw – Week 46 t/m 49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Den Helder – Jan

Jan is een jonge timmerman die ons keer op keer verbaasd. Ondanks zijn jonge leeftijd kan hij geheel zelfstandig worden ingezet op werken van de kleinschalige woningbouw tot restauratiewerk. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Haarlem – Johan

Johan is een timmerman die wij inzetten op het renovatiewerk. Een timmerman die je simpelweg los kunt laten op een project en goed zelfstandig kan werken. Johan kan uw team per maandag week 47 komen versterken.

 

Timmerman Abbekerk – Rick

Rick is een timmerman die wij doorgaans inzetten in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Rick is een rustige man die zowel vanaf tekening als naar eigen inzicht aan de slag kan gaan. Beschikt over goed eigen gereedschap en is per direct inzetbaar.

 

Timmerman Bolsward – Klaas

Klaas is een man waarvan je er eigenlijk 10 op het project wilt hebben. Een man die vanaf het stelwerk tot het opleveren zelfstandig aan de slag kan en daarbij een zeer volwassen werkhouding en tempo heeft. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Rigger Purmerend – Mark

Mark is een ervaren rigger die wij doorgaans inzetten op zeer grote nieuwbouwprojecten. Een stressbestendige man die de transportstromen op de bouw in goede banen kan leiden. Mark beschikt over de juiste papieren om het riggerwerk uit te voeren. Per week 47 beschikbaar.

West Nederland

Timmerlieden Den Haag – Koppel

Adem en Redouan vormen een koppel met zo’n 20 jaar ervaring die wij allround inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen werken het liefst op een klus waar ze profielen kunnen stellen en maatvoeren. Vanaf de ruwbouw tot de aftimmering hebben de mannen ervaring, maar ze werken het liefst op een project na de betonfase. Adem en Redouan zijn per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Leiden – Koppel

Robert en Tevin zijn een vader en zoon die allround inzetbaar zijn. De mannen hebben een voorkeur voor mooi aftimmerwerk en kunnen goed zelfstandig aan het werk vanaf tekening. Kunnen per week 47 uw team komen versterken.

 

Timmerlieden Schiedam – Koppel

Evert en Edward vormen een koppel timmerlieden dat allround inzetbaar is. De mannen komen goed tot hun recht op een mooie renovatie klus waar ze netjes en secuur te werk kunnen gaan. Naast renovatiewerk zijn de mannen ook goed inzetbaar op een nieuwbouwproject. Hier werken ze het liefst nadat het betonwerk (de ruwbouw) al klaar is. Per maandag 16-11-2020 inzetbaar.

 

Timmerman Regio Rotterdam – Erwin

Erwin is een allround timmerman die zijn voldoening haalt uit mooi renovatie timmerwerk. Naast onderhoudswerk is Erwin ook prima inzetbaar op nieuwbouw klussen. Hier komt hij het beste tot zijn recht op aftimmer- en opleverwerk. Per week 47 beschikbaar.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Wijk bij Duurstede – Frans

Frans is een allrounder die als timmerman en als voorman ingezet kan worden. Frans is prettig in de omgang en krijgt het werk gedaan. Inzetbaar vanaf week 47.

 

Timmerman Barneveld – Jan

Jan is een allrounder die we kennen als een echte aanpakker. Hij kan zowel op nieuwbouw als op renovatie goed uit de voeten. Jan beschikt over goed gereedschap en werkt goed zelfstandig. Inzetbaar vanaf week 49.

 

Timmerlieden Veenendaal – Koppel

John en Rob zijn twee timmermannen die wij doorgaans inzetten op het fijnere timmerwerk in de nieuwbouw en renovatie. De mannen werken secuur en hebben een goed werktempo. Inzetbaar vanaf week 48.

 

Timmerman Voorthuizen – Dirk

Dirk is een timmerman die het beste tot zijn recht komt in de kleinschalige nieuwbouw, renovatie- en onderhoud. Inzetbaar vanaf week 47.

Zuid Nederland

Timmerman Someren – Tim

Tim is een nette man met een rustig voorkomen. Sterk in de interieurbouw en onderhoud. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Bergeijk – Rens

Rens is een all-round timmerman. Een echte topper in het timmeren van kappen. Per week 47 inzetbaar.

 

Timmerman 2 Tiel – Monir

Monir is recent voor ons gestart en is all-round in te zetten. Kan nog niet geheel zelfstandig aan de slag maar blinkt uit naast een vak volslagen timmerman. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerman Boxtel – Theo

Theo is een fitte timmerman met ruim 45 jaar ervaring op de bouw. Zijn passie voor het timmeren weerhoudt hem van zijn pensioen. Theo is all-round inzetbaar, maar het beton werk doet hij liever niet meer. Hij heeft een aantrekkelijk tarief en kan per direct ingezet worden.

 

Timmerlieden Breda – Koppel

De mannen hebben samen 60 jaar ervaring en beschikken beiden over hun uitvoerderspapieren. Ze zijn inzetbaar in de nieuwbouw, renovatie, mutatie en onderhoud. Tony en Wim zijn per direct inzetbaar.

 

Timmerman Weert – Jan

Jan heeft inmiddels 25 jaar ervaring als timmerman. Werkt al geruime tijd voor Regiebouw en wordt vaak terug gevraagd door de opdrachtgevers. Hij is per direct inzetbaar in de ruwbouw en afbouw.

 

Timmerman Boxtel – Edwin

Edwin werkt inmiddels 4 jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgevers. Edwin blinkt uit in het maken van bekistingen. Per direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!