Beschikbare ZZP vaklieden Midden en Oost Nederland
Week 46 t/m 49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Midden en Oost-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerman Wijk bij Duurstede – Frans

Frans is een allrounder die als timmerman en als voorman ingezet kan worden. Frans is prettig in de omgang en krijgt het werk gedaan. Inzetbaar vanaf week 47.

 

Timmerman Barneveld – Jan

Jan is een allrounder die we kennen als een echte aanpakker. Hij kan zowel op nieuwbouw als op renovatie goed uit de voeten. Jan beschikt over goed gereedschap en werkt goed zelfstandig. Inzetbaar vanaf week 49.

 

Timmerlieden Veenendaal – Koppel

John en Rob zijn twee timmermannen die wij doorgaans inzetten op het fijnere timmerwerk in de nieuwbouw en renovatie. De mannen werken secuur en hebben een goed werktempo. Inzetbaar vanaf week 48.

 

Timmerman Voorthuizen – Dirk

Dirk is een timmerman die het beste tot zijn recht komt in de kleinschalige nieuwbouw, renovatie- en onderhoud. Inzetbaar vanaf week 47.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!