Beschikbare ZZP vaklieden Noord Nederland
Week 46 t/m 49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Noord-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerman Den Helder – Jan

Jan is een jonge timmerman die ons keer op keer verbaasd. Ondanks zijn jonge leeftijd kan hij geheel zelfstandig worden ingezet op werken van de kleinschalige woningbouw tot restauratiewerk. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Haarlem – Johan

Johan is een timmerman die wij inzetten op het renovatiewerk. Een timmerman die je simpelweg los kunt laten op een project en goed zelfstandig kan werken. Johan kan uw team per maandag week 47 komen versterken.

 

Timmerman Abbekerk – Rick

Rick is een timmerman die wij doorgaans inzetten in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Rick is een rustige man die zowel vanaf tekening als naar eigen inzicht aan de slag kan gaan. Beschikt over goed eigen gereedschap en is per direct inzetbaar.

 

Timmerman Bolsward – Klaas

Klaas is een man waarvan je er eigenlijk 10 op het project wilt hebben. Een man die vanaf het stelwerk tot het opleveren zelfstandig aan de slag kan en daarbij een zeer volwassen werkhouding en tempo heeft. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Rigger Purmerend – Mark

Mark is een ervaren rigger die wij doorgaans inzetten op zeer grote nieuwbouwprojecten. Een stressbestendige man die de transportstromen op de bouw in goede banen kan leiden. Mark beschikt over de juiste papieren om het riggerwerk uit te voeren. Per week 47 beschikbaar.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!