Beschikbare ZZP vaklieden West Nederland
Week 46 t/m 49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in West-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerlieden Den Haag – Koppel

Adem en Redouan vormen een koppel met zo’n 20 jaar ervaring die wij allround inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen werken het liefst op een klus waar ze profielen kunnen stellen en maatvoeren. Vanaf de ruwbouw tot de aftimmering hebben de mannen ervaring, maar ze werken het liefst op een project na de betonfase. Adem en Redouan zijn per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Leiden – Koppel

Robert en Tevin zijn een vader en zoon die allround inzetbaar zijn. De mannen hebben een voorkeur voor mooi aftimmerwerk en kunnen goed zelfstandig aan het werk vanaf tekening. Kunnen per week 47 uw team komen versterken.

 

Timmerlieden Schiedam – Koppel

Evert en Edward vormen een koppel timmerlieden dat allround inzetbaar is. De mannen komen goed tot hun recht op een mooie renovatie klus waar ze netjes en secuur te werk kunnen gaan. Naast renovatiewerk zijn de mannen ook goed inzetbaar op een nieuwbouwproject. Hier werken ze het liefst nadat het betonwerk (de ruwbouw) al klaar is. Per maandag 16-11-2020 inzetbaar.

 

Timmerman Regio Rotterdam – Erwin

Erwin is een allround timmerman die zijn voldoening haalt uit mooi renovatie timmerwerk. Naast onderhoudswerk is Erwin ook prima inzetbaar op nieuwbouw klussen. Hier komt hij het beste tot zijn recht op aftimmer- en opleverwerk. Per week 47 beschikbaar.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!