Beschikbare ZZP vaklieden Zuid Nederland
Week 46 t/m 49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Zuid-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerman Someren – Tim

Tim is een nette man met een rustig voorkomen. Sterk in de interieurbouw en onderhoud. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Bergeijk – Rens

Rens is een all-round timmerman. Een echte topper in het timmeren van kappen. Per week 47 inzetbaar.

 

Timmerman 2 Tiel – Monir

Monir is recent voor ons gestart en is all-round in te zetten. Kan nog niet geheel zelfstandig aan de slag maar blinkt uit naast een vak volslagen timmerman. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerman Boxtel – Theo

Theo is een fitte timmerman met ruim 45 jaar ervaring op de bouw. Zijn passie voor het timmeren weerhoudt hem van zijn pensioen. Theo is all-round inzetbaar, maar het beton werk doet hij liever niet meer. Hij heeft een aantrekkelijk tarief en kan per direct ingezet worden.

 

Timmerlieden Breda – Koppel

De mannen hebben samen 60 jaar ervaring en beschikken beiden over hun uitvoerderspapieren. Ze zijn inzetbaar in de nieuwbouw, renovatie, mutatie en onderhoud. Tony en Wim zijn per direct inzetbaar.

 

Timmerman Weert – Jan

Jan heeft inmiddels 25 jaar ervaring als timmerman. Werkt al geruime tijd voor Regiebouw en wordt vaak terug gevraagd door de opdrachtgevers. Hij is per direct inzetbaar in de ruwbouw en afbouw.

 

Timmerman Boxtel – Edwin

Edwin werkt inmiddels 4 jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgevers. Edwin blinkt uit in het maken van bekistingen. Per direct inzetbaar.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!