Beschikbare ZZP vaklieden Bouw – Week 47 t/m 49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Regio Zaandam – Koppel

Fred en Karel is een koppel dat wij doorgaans inzetten in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Timmerlieden met een mooie staat van dienst en een vakvolwassen werkhouding. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Bolsward – Klaas

Klaas is een man waarvan je er eigenlijk 10 van op het project wilt hebben. Een man die vanaf het stelwerk tot het opleveren zelfstandig aan de slag kan en daarbij een zeer volwassen werkhouding en tempo heeft. Beschikbaar per week 48.

 

Timmerman Regio Zeewolde – Majid

Zeer ervaren timmerman die geheel zelfstandig kan werken. Majid beschikt over goed gereedschap en krijgt werk gedaan. Nuchtere, prettige man in de omgang met een zeer volwassen werkhouding. Majid kan ingezet worden van stelwerk tot aftimmerwerkzaamheden of in het renovatiewerk. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Abbekerk – Rick

Rick is een timmerman die wij doorgaans inzetten in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Rick is een rustige man die zowel vanaf tekening als naar eigen inzicht aan de slag kan gaan. Beschikt over goed eigen gereedschap. Inzetbaar vanaf week 48.

 

Timmerman Lelystad – Jaap

Jaap is een timmerman die we doorgaans inzetten op mutatie- en renovatiewerken. Een prettige, serieuze vakman in de omgang voorzien van al het nodige gereedschap om zelfstandig aan de slag te gaan. Inzetbaar per week 48.

West Nederland

Timmerlieden Den Haag – Koppel

Adem en Redouan vormen een koppel met zo’n 20 jaar ervaring die wij allround inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen werken het liefst op een klus waar ze profielen kunnen stellen en maatvoeren. Vanaf de ruwbouw tot de aftimmering hebben de mannen ervaring, maar ze werken het liefst op een project na de betonfase. Adem en Redouan zijn per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Leiden – Koppel

Robert en Tevin zijn een vader en zoon die allround inzetbaar zijn. De mannen hebben een voorkeur voor mooi aftimmerwerk en kunnen goed zelfstandig aan het werk vanaf tekening. Kunnen per week 48 uw team komen versterken.

 

Timmerman Regio Rotterdam – Erwin

Erwin is een allround timmerman die zijn voldoening haalt uit mooi renovatie timmerwerk. Naast onderhoudswerk is Erwin ook prima inzetbaar op nieuwbouw klussen. Hier komt hij het beste tot zijn recht op aftimmer- en opleverwerk. Per week 48 beschikbaar.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Hilversum – Mark

Mark is een allrounder die zowel op de nieuwbouw- als in het renovatiewerk goed tot zijn recht komt. Vlotte timmerman die het werk netjes oplevert. Beschikbaar vanaf week 49.

 

Timmerlieden Maartensdijk – Koppel

Joost en Rick zijn twee timmermannen uit de regio van Maartensdijk die regelmatig van begin tot eind hebben meegedraaid op nieuwbouwprojecten. Ze werken vlot, nauwkeurig en met de juiste houding. Beschikbaar vanaf week 49.

 

Timmerman Amersfoort – Jan

Jan is een allrounder die het beste tot zijn recht komt op het kleinschalige nieuwbouw, renovatie- en onderhoudswerk. Jan werkt nauwkeurig en met een goed tempo. Beschikbaar vanaf week 48.

 

Timmerman Arnhem – Willem

Willem is een echte ruwbouwtimmerman. Vriendelijke man in de omgang die zowel in groepsverband als zelfstandig goed aan de slag kan. Beschikbaar vanaf week 48.

Zuid Nederland

Timmerman Roosendaal – Bill

Bill werkt inmiddels al 12 jaar voor Regiebouw en dit naar alle tevredenheid. Bill heeft ervaring met afbouw / opleverwerk. Zijn voorkeur gaat uit naar het afhangen van deuren, zetten van keukens, timmeren van koofjes etc. Doet liever geen betonwerk meer. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Den Bosch – Koppel

Ed en Hans werken al jaren samen en zijn gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. De mannen hebben een goed werktempo en een positieve houding. Per maandag 23-11 inzetbaar.

 

Timmerman Bergeijk – Rens

Rens is een all-round timmerman. Een echte topper in het timmeren van onder andere kappen. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Tilburg – Frans

Frans heeft meer dan 40 jaar ervaring in de bouw. Frans is in te zetten voor mooi aftimmerwerk. Door zijn ervaring is hij een echte meerwaarde voor uw team. Per week 48 beschikbaar.

 

Timmerman Weert – John

Jan heeft inmiddels 25 jaar ervaring als timmerman. Werkt al geruime tijd voor Regiebouw en wordt vaak terug gevraagd door de opdrachtgevers. Hij is per direct inzetbaar in de ruwbouw tot en met de afbouw.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!