Beschikbare ZZP vaklieden Midden en Oost Nederland
Week 47 t/m 49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Midden en Oost-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerman Hilversum – Mark

Mark is een allrounder die zowel op de nieuwbouw- als in het renovatiewerk goed tot zijn recht komt. Vlotte timmerman die het werk netjes oplevert. Beschikbaar vanaf week 49.

 

Timmerlieden Maartensdijk – Koppel

Joost en Rick zijn twee timmermannen uit de regio van Maartensdijk die regelmatig van begin tot eind hebben meegedraaid op nieuwbouwprojecten. Ze werken vlot, nauwkeurig en met de juiste houding. Beschikbaar vanaf week 49.

 

Timmerman Amersfoort – Jan

Jan is een allrounder die het beste tot zijn recht komt op het kleinschalige nieuwbouw, renovatie- en onderhoudswerk. Jan werkt nauwkeurig en met een goed tempo. Beschikbaar vanaf week 48.

 

Timmerman Arnhem – Willem

Willem is een echte ruwbouwtimmerman. Vriendelijke man in de omgang die zowel in groepsverband als zelfstandig goed aan de slag kan. Beschikbaar vanaf week 48.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!