Beschikbare ZZP vaklieden Noord Nederland
Week 47 t/m 49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Noord-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerlieden Regio Zaandam – Koppel

Fred en Karel is een koppel dat wij doorgaans inzetten in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Timmerlieden met een mooie staat van dienst en een vakvolwassen werkhouding. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Bolsward – Klaas

Klaas is een man waarvan je er eigenlijk 10 van op het project wilt hebben. Een man die vanaf het stelwerk tot het opleveren zelfstandig aan de slag kan en daarbij een zeer volwassen werkhouding en tempo heeft. Beschikbaar per week 48.

 

Timmerman Regio Zeewolde – Majid

Zeer ervaren timmerman die geheel zelfstandig kan werken. Majid beschikt over goed gereedschap en krijgt werk gedaan. Nuchtere, prettige man in de omgang met een zeer volwassen werkhouding. Majid kan ingezet worden van stelwerk tot aftimmerwerkzaamheden of in het renovatiewerk. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Abbekerk – Rick

Rick is een timmerman die wij doorgaans inzetten in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Rick is een rustige man die zowel vanaf tekening als naar eigen inzicht aan de slag kan gaan. Beschikt over goed eigen gereedschap. Inzetbaar vanaf week 48.

 

Timmerman Lelystad – Jaap

Jaap is een timmerman die we doorgaans inzetten op mutatie- en renovatiewerken. Een prettige, serieuze vakman in de omgang voorzien van al het nodige gereedschap om zelfstandig aan de slag te gaan. Inzetbaar per week 48.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!