Beschikbare ZZP vaklieden Zuid Nederland
Week 47 t/m 49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Zuid-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Timmerman Roosendaal – Bill

Bill werkt inmiddels al 12 jaar voor Regiebouw en dit naar alle tevredenheid. Bill heeft ervaring met afbouw / opleverwerk. Zijn voorkeur gaat uit naar het afhangen van deuren, zetten van keukens, timmeren van koofjes etc. Doet liever geen betonwerk meer. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Den Bosch – Koppel

Ed en Hans werken al jaren samen en zijn gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. De mannen hebben een goed werktempo en een positieve houding. Per maandag 23-11 inzetbaar.

 

Timmerman Bergeijk – Rens

Rens is een all-round timmerman. Een echte topper in het timmeren van onder andere kappen. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Tilburg – Frans

Frans heeft meer dan 40 jaar ervaring in de bouw. Frans is in te zetten voor mooi aftimmerwerk. Door zijn ervaring is hij een echte meerwaarde voor uw team. Per week 48 beschikbaar.

 

Timmerman Weert – John

Jan heeft inmiddels 25 jaar ervaring als timmerman. Werkt al geruime tijd voor Regiebouw en wordt vaak terug gevraagd door de opdrachtgevers. Hij is per direct inzetbaar in de ruwbouw tot en met de afbouw.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!