Beschikbare ZZP vaklieden – Week 49 t/m 01-2021

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Regio Anna Paulowna – Koppel

Martin en Niek zijn twee ervaren timmerlieden die wij doorgaans inzetten op nieuwbouwprojecten. Het zijn jongens die van aanpakken weten. Martin en Niek zijn per direct inzetbaar in de kop van Noord Holland en ook eventueel op Texel.

 

Timmerman Regio Hoorn – Ron

Ron is een echte nuchtere West-Friese timmerman die wij inzetten in de nieuwbouw. Ron is niet de man die je in moet zetten op het hele fijne werk, maar daar waar meters gemaakt moeten worden en waar men van aanpakken weet komt hij uitstekend uit de verf. Ron beschikt over goed eigen gereedschap en is voor de lange termijn inzetbaar vanaf week 50.

 

Timmerlieden Amsterdam – Koppel

Farid en Hassan zijn twee renovatietimmerlieden die wij inzetten op de grotere renovatieprojecten. Het zijn mannen die goed vanaf tekening werken, maar daar waar de tekening te kort schiet ook met goede eigen oplossingen komen. Vlotte, nette werkers en prettige mannen in de omgang. Inzetbaar vanaf week 50.

 

Timmerman Almere – Willem

Willem is een timmerman die voor het nieuwe jaar opzoek is naar een project in het renovatie-, mutatie- of bonnenwerk. Het is een timmerman die alles gezien en gedaan heeft en zeer goed zelfstandig kan werken. Willem is netjes in de communicatie, heeft een prima voorkomen en beschikt over een werkbus welke is ingericht op het bonnenwerk. Inzetbaar vanaf week 1.

 

Timmerlieden Harderwijk – Koppel

Rob en Ruud zijn twee broers die inmiddels al jaren als koppel werkzaam zijn in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Het zijn vaklieden die wij inzetten vanaf het stelwerk tot opleveren. Prettige mannen in de omgang die zorgen dat werk gedaan wordt. Kunnen uw team per direct komen versterken.

West Nederland

Timmerman Den Haag – Remco

Remco is een allround timmerman die zijn voldoening haalt uit mooi renovatie en restauratie timmerwerk. Naast onderhoudswerk is Remco ook prima inzetbaar op nieuwbouw klussen. Hier komt hij het beste tot zijn recht op aftimmerwerk en opleverwerk. Per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Schiedam – Koppel

Stefan en Chris vormen een koppel timmerlieden dat allround inzetbaar is. De mannen komen het beste tot hun recht op een renovatie klus waar ze mooi en secuur te werk kunnen gaan. Naast renovatiewerk zijn de mannen goed inzetbaar op een nieuwbouwproject. Hier werken ze het liefst na het betonwerk. Kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Den Haag – Koppel

Adem en Atem is een koppel met zo’n 20 jaar ervaring die wij allround inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen werken het liefst op een klus waar ze profielen kunnen stellen en maatvoeren. Vanaf de ruwbouw tot de aftimmering hebben de mannen ervaring, maar ze werken het liefst op een project na de betonfase. Beschikbaar per week 49.

 

Timmerlieden – Koppel

Ernst en Mo, allround timmermannen, werken graag op een mooie timmerklus. Vanaf de fundering tot het dak zijn de mannen goed inzetbaar. De heren werken als koppel maar zijn beide ook goed zelfstandig inzetbaar op het werk. Per direct beschikbaar.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerlieden Regio Hengelo – Koppel

Gerard en Patrick zijn twee allrounders die al menig project voor ons hebben afgerond. Twee mannen die van aanpakken weten en goed zelfstandig ingezet kunnen worden. Beschikbaar per week 50.

 

Timmerman Arnhem – Cees

Zeer ervaren timmerman die geheel zelfstandig kan werken. Cees beschikt over goed gereedschap en krijgt werk gedaan. Nuchtere, prettige man in de omgang met een zeer volwassen werkhouding. Beschikbaar vanaf week 50.

 

Timmerman Nijmegen – Joost

Joost is serieuze timmerman met een schat aan ervaring bij kleinere aannemers. Joost is een timmerman van de oude stempel. Timmerwerk wat de één als lastig kan ervaren ziet hij juist als een prachtige uitdaging. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Veenendaal – Sven

Sven is een allrounder die inmiddels al jaren via ons op diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten werkt. Vriendelijke, serieuze timmerman met prima werkhouding. Beschikbaar per week 50.

Zuid Nederland

Timmerlieden Eindhoven – Koppel

Jan en Martin zijn all-round inzetbaar. Het afgelopen jaar hebben ze bij 1 opdrachtgever gestaan, dit naar alle tevredenheid. Vanwege vertraging in de levering van materialen kunnen ze daar niet verder en zijn ze op zoek naar een mooie klus per as maandag.

 

Timmerman Regio Venlo – Ton

Ton werkt inmiddels al 16 jaar via Regiebouw. Is een echte vakman die all-round inzetbaar is. Hij doet liever geen betonwerk meer. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Metselaars Tilburg – Koppel

Bill en Gio zijn zelfstandige metselaars die uitblinken in pointerwerk. Ze rijden bij voorkeur niet meer dan 45 minuten vanaf Tilburg. Per maandag week 50 beschikbaar.

 

Timmerman Geldrop – Rob

Rob is een Nederlands sprekende timmerman die al een aantal jaar voor Regiebouw aan het werk is. Hij doet het liefst aftimmerwerk maar schuwt de ruwbouw niet. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Eersel – Luuk

Luuk is een Nederlands sprekende timmerman met ervaring in afbouw en ruwbouw. Werkt inmiddels 6 jaar voor Regiebouw en dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgevers. Wil niet isoleren en bij voorkeur ook geen betonwerk meer uitvoeren. Per as maandag inzetbaar.

 

Timmerlieden België – Koppel

Mark en Ruud zijn Nederlands sprekende timmermannen die op maximaal één uur rijden vanaf Maasmechelen willen werken. Ze zijn per direct in te zetten in het renovatie en aftimmerwerk.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!