Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 5 t/m 7

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Franeker – Mark

Mark is een allrounder die wij inzetten in de woningbouw. Van kleinschalige tot grotere projecten, Mark staat zijn mannetje. Ervaren timmerman met een volwassen houding die goed zelfstandig vanaf tekening kan werken. Per direct inzetbaar vanaf het stelwerk tot en met het opleveren.

 

Timmerlieden Regio Assen – Koppel

Nick en Matthé werken al enkele jaren samen als koppel. Bij Regiebouw zetten we de mannen doorgaans in het afbouwtimmerwerk of het renovatietimmerwerk. Het zijn timmerlieden die uitblinken in het fijnere timmerwerk. Daar waar de tekening niet toereikend is komen de mannen met goede eigen oplossingen. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerman Alkmaar – Johan

Johan is een timmerman die het beste tot zijn recht komt op kleinschalige nieuwbouw of renovatieprojecten. Een ervaren vakman die de jongere garde nog goed bij kan houden. Prettige man in de omgang met een vakvolwassen werkhouding. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman 2 Regio Zaandam – Kevin

Kevin heeft na zijn timmeropleiding 3 jaar op nieuwbouwprojecten getimmerd om vervolgens stratenmaker te worden. Na 15 jaar maakt hij de overstap terug naar de bouw. Kevin heeft een werktempo waar je U tegen zegt en koud weer of regen zal hem niet tegenhouden. Helemaal zelfstandig wil hij nog niet aan de slag, maar naast een ervaren nieuwbouwer heb je aan Kevin een zeer goede en gemotiveerde vakman. Kevin komt met basisgereedschap en eigen pbm’s naar het werk toe. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Almere – Rachid

Rachid is een timmerman die wij als allrounder inzetten op nieuwbouw en renovatieprojecten. In de nieuwbouw komt Rachid vanaf het stelwerk tot het aftimmeren het beste tot zijn recht. In het renovatiewerk kan Rachid geheel zelfstandig ingezet worden. Per week 6 beschikbaar.

 

Timmerlieden Regio Zaandam – Koppel

Eduard en Ron vormen een koppel ruwbouw/nieuwbouw timmerlieden die wij inzetten vanaf de fundering tot en met het stelwerk. Het zijn twee doorgewinterde mannen die van aanpakken weten en het beste tot hun recht komen op ruwbouw projecten. Inzetbaar per week 6.

West Nederland

Timmerlieden Regio Zoetermeer – Koppel

Stan en Giorgio vormen een koppel dat al jaren voor Regiebouw werkt. Het zijn betrouwbare hard werkende timmermannen die zeer goed zelfstandig aan het werk kunnen op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De mannen hebben een mooi werktempo en beschikken over de juiste gereedschappen om secuur werk af te leveren. Per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Spijkenisse – Koppel

Kenneth en Fin vormen een allround koppel dat het liefst op een mooie renovatie klus staat. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en denken het liefst in oplossingen. Je kunt de mannen gerust een tekening mee geven en ze zelfstandig aan het werk zetten. Kunnen uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Rotterdam – Koppel

Krystian en Tomasz zijn 2 timmerlieden die het best tot hun recht komen in de afbouwfase. Metalstud, gipsplaten, systeemwanden en ander aftimmerwerk behoren tot hun kwaliteiten. Ze beschikken over mooi gereedschap en zijn als koppel goed zelfstandig inzetbaar per maandag week 6.

 

Timmerman Regio Den Haag – Elias

Elias is vriendelijke, betrouwbare en zelfstandige timmerman die allround inzetbaar is op de bouw. Hij heeft de meeste werkervaring opgedaan op renovatie – en restauratiewerken. Elias is per direct inzetbaar.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Baarn – Paul

Paul is een allround timmerman die zijn voldoening haalt uit mooi renovatie en restauratie timmerwerk. Naast onderhoudswerk is Remco ook prima inzetbaar op nieuwbouw klussen. Hier komt hij het beste tot zijn recht op aftimmerwerk en opleverwerk. Per week 6 beschikbaar.

 

Timmerlieden Nijkerk – Koppel

Marco en Roel, twee allround timmermannen die je een tekening geeft en waar je geen omkijken naar hebt. De mannen hebben in het verleden voor Regiebouw vaak langdurig bij opdrachtgevers gestaan op de middelgrote tot grote nieuwbouw en renovatieprojecten. Prettige mannen in de omgang met een zeer serieuze werkhouding. Inzetbaar vanaf week 7.

 

Timmerman Twello – Jaap

Jaap is een timmerman die we doorgaans inzetten op mutatie- en renovatiewerken. Een prettige, serieuze vakman in de omgang voorzien van al het nodige gereedschap om zelfstandig aan de slag te gaan. Inzetbaar per week 6.

 

Timmerman Beekbergen – Willem

Willem is een timmerman die opzoek is naar een project in het renovatie-, mutatie- of bonnenwerk. Het is een timmerman die alles gezien en gedaan heeft en zeer goed zelfstandig kan werken. Willem is netjes in de communicatie, heeft een prima voorkomen. Inzetbaar vanaf week 7.

Zuid Nederland

Timmerman Vught – Sjaak

Sjaak doet het liefst aftimmerwerk, maar heeft een verleden met de ruwbouw, dus dat is geen probleem. Is inmiddels 13 jaar werkzaam binnen Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Per direct inzetbaar.

 

Timmerman Kaulile (België) – John

John is inzetbaar in zowel de ruwbouw als afbouw. Heeft inmiddels 30 jaar ervaring als timmerman. Naast zijn ervaring als timmerman heeft hij ook als voorman gewerkt. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Terneuzen – Dick

Dick is middels 13 jaar voor Regiebouw aan de slag. Je kunt hem all-round inzetten, van beton tot aftimmerwerk. Vanaf 8-2 beschikbaar.

 

Timmerlieden Den Bosch – Koppel

Luc en Dre vormen sinds kort een koppel maar zijn ook los van elkaar inzetbaar. Luc is een echte allrounder en Dre komt beter tot zijn recht in het aftimmerwerk of in de wat lichtere ruwbouw. De mannen zijn per direct inzetbaar.

 

Timmerman Tilburg – Rob

Rob is inmiddels 25 jaar timmerman en is allround inzetbaar. Hij is op zoek naar aftimmerwerk en werkt in de wintermaanden uitsluitend binnen. Door zijn ervaring is hij van toegevoegde waarde voor elk team. Per a.s. maandag beschikbaar.

 

Timmerman 2 Helmond – Wim

Wim is 4 jaar voor Regiebouw aan het werk. Hij is nog niet volledig zelfstandig en komt het beste tot zijn recht als hij gekoppeld wordt aan een timmerman 1. Wim heeft een goed werktempo en is leergierig. Per direct inzetbaar tegen een voordelig tarief!

 

Timmerlieden Eindhoven – Koppel

Bryan en Ton zijn sinds een jaar als koppel gaan werken. Het zijn echte allrounders met werkhistorie bij Regiebouw. Beide heren zijn per a.s. maandag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Timmerman Bree (België) – Mazie

Mazi heeft zich recent aangemeld bij Regiebouw. Het is een Nederlands sprekende timmerman die veel verbouwingen van woningen heeft gedaan. Vanwege het afnemende werkaanbod in België wil hij graag in Nederland aan de slag. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Opruimer Tiel – Mo

Mo is een timmerman 2 die wij het afgelopen jaar als bouwopruimer hebben ingezet. Hij is Nederlands sprekend en ondanks zijn leeftijd erg fit. Als je een man zoekt die echt meters maakt tijdens het opruimen, dan is Mo de man voor de klus. Per direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!