Beschikbare ZZP vaklieden – Week 50 t/m 01-2021

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Regio Anna Paulowna – Koppel

Martin en Niek zijn twee ervaren timmerlieden die wij doorgaans inzetten op nieuwbouwprojecten. Het zijn jongens die van aanpakken weten. Martin en Niek zijn per direct inzetbaar in de kop van Noord Holland en ook eventueel op Texel.

 

Timmerman Regio Hoorn – Ron

Ron is een echte nuchtere West-Friese timmerman die wij inzetten in de nieuwbouw. Ron is niet de man die je in moet zetten op het hele fijne werk, maar daar waar meters gemaakt moeten worden en waar men van aanpakken weet komt hij uitstekend uit de verf. Ron beschikt over goed eigen gereedschap en is voor de lange termijn inzetbaar vanaf week 51.

 

Timmerlieden Amsterdam – Koppel

Farid en Hassan zijn twee renovatietimmerlieden die wij inzetten op de grotere renovatieprojecten. Het zijn mannen die goed vanaf tekening werken, maar daar waar de tekening te kort schiet ook met goede eigen oplossingen komen. Vlotte, nette werkers en prettige mannen in de omgang.  Inzetbaar vanaf week 51.

 

Timmerman Almere – Willem

Willem is een timmerman die voor het nieuwe jaar opzoek is naar een project in het renovatie-, mutatie- of bonnenwerk. Het is een timmerman die alles gezien en gedaan heeft en zeer goed zelfstandig kan werken. Willem is netjes in de communicatie, heeft een prima voorkomen en beschikt over een werkbus welke is ingericht op het bonnenwerk. Inzetbaar vanaf week 1.

 

Timmerlieden Harderwijk – Koppel

Rob en Ruud zijn twee broers die inmiddels al jaren als koppel werkzaam zijn in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Het zijn vaklieden die wij inzetten vanaf het stelwerk tot opleveren. Prettige mannen in de omgang die zorgen dat werk gedaan wordt. Kunnen uw team per direct komen versterken.

West Nederland

Timmerlieden Rotterdam – Koppel

Peter en Erwin vormen een koppel timmerlieden dat allround inzetbaar is. De heren zijn al 20 jaar actief als timmerman en werken het liefst op een grote nieuwbouw of in de renovatie waarbij ze echt timmerwerk kunnen verrichten. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Den Haag – Remco

Remco is een allround timmerman die zeer gedreven is en bedreven in zijn werk is. Met zijn vakkennis loopt hij het liefst op mooie renovatie en restauratieklussen waar secuur werk belangrijk is. Kan uw team a.s. maandag komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Leiden – Koppel

Ron en Tevin zijn vader en zoon die inzetbaar zijn als allround timmerman. Vader Ron is hierin de echte kartrekker, maar Tevin kan ook prima zelfstandig werken met de juiste sturing. De heren staan het liefst op mooie aftimmerwerk en leveren mooi secuur werk af. Beschikbaar per week 51.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Nijkerk – Rob

Rob is een timmerman die we inzetten op nieuwbouwprojecten. Hij is inzetbaar vanaf het stelwerk tot het opleveren. Zeer vak-volwassen werkhouding. Inzetbaar vanaf week 1.

 

Timmerman Breukelen – Mark

Mark is een allrounder die we kennen als een echte aanpakker. Hij komt het beste tot zijn recht op renovatieprojecten. Mark beschikt over goed gereedschap en werkt goed zelfstandig. Inzetbaar vanaf week 51.

 

Timmerlieden Bussum – Koppel

Joost en Rick zijn twee timmermannen uit de regio van Bussum die regelmatig van begin tot eind hebben meegedraaid op nieuwbouwprojecten. Vlotte, nauwkeurige mannen met de juiste werkhouding. Inzetbaar vanaf week 1.

 

Timmerman Nijmegen – Peter

Peter is een allrounder die al veel werk heeft verzet in de regio van Nijmegen. Een stressbestendige timmerman die denkt in oplossingen. Inzetbaar vanaf week 1.

Zuid Nederland

Schilders Rosmalen – Koppel

Jan en Fred vormen een koppel schilders met houtrot ervaring. Ze zijn vanaf week 51 t/m week 2 beschikbaar.

 

Timmerlieden Heusden – Koppel

Dre en Toon zijn timmermannen met ruime ervaring in de ruwbouw. Ze komen het best tot hun recht in het aftimmerwerk. Per direct beschikbaar.

 

Timmerlieden Vught – Koppel

Jeroen en Ruud hebben beiden meer dan 25 jaar ervaring in de bouw. De mannen willen het liefst aftimmeren en kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Geldrop – Rob

Rob is een Nederlands sprekende timmerman die al een aantal jaar voor Regiebouw aan het werk is. Hij doet het liefst aftimmerwerk maar schuwt de ruwbouw niet. Per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden België – Koppel

Mark en Ruud zijn Nederlands sprekende timmermannen die op maximaal één uur rijden vanaf Maasmechelen willen werken. Ze zijn per direct in te zetten in het renovatie en aftimmerwerk.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!