Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 6 t/m 9

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Haarlem – Koppel

Jeffrey en Sebas zijn ervaren renovatietimmermannen die doorgaans via Regiebouw op de meer ingewikkelde projecten ingezet worden. We hebben een werkhistorie van enkele jaren met deze vaklieden die keer op keer mooi werk hebben afgeleverd. De mannen zijn door het winterweer per direct voor 2 weken inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Zaandam – Koppel

Eduard en Ron vormen een koppel ruwbouw/nieuwbouw timmerlieden die wij inzetten vanaf de fundering tot en met het stelwerk. Het zijn twee doorgewinterde mannen die van aanpakken weten en het beste tot hun recht komen op ruwbouw projecten. Inzetbaar per week 7.

 

Timmerman Alkmaar – Bart

Bart is een timmerman die wij doorgaans inzetten in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Bart is een timmerman die geheel zelfstandig aan het werk gezet kan worden en daar waar nodig ook eigen oplossingen kan aandragen. Bart komt met een volwaardige bus en goed gereedschap naar het werk toe. Per week 8 beschikbaar.

 

Timmerlieden Amsterdam – Koppel

Een koppel ervaren allrounders die kunnen leunen op een jarenlange ervaring in de nieuwbouw en het seriematige renovatiewerk. De mannen hebben inmiddels de leeftijd dat ze niet meer ingezet willen worden in het betonwerk. Vanaf het stellen van profielen tot het opleveren zijn het mannen die hun vak meer dan verstaan. Zeer prettige mannen in de omgang die ook snel deel uitmaken van een groep. Per week 8 inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Assen – Koppel

Nick en Matthé werken al enkele jaren samen als koppel. Bij Regiebouw zetten we de mannen doorgaans in het afbouwtimmerwerk of het renovatietimmerwerk. Het zijn timmerlieden die uitblinken in het fijnere timmerwerk. Daar waar de tekening niet toereikend is komen de mannen met goede eigen oplossingen. Per week 9 inzetbaar.

 

Timmerman Zaandam – Joost

Joost is een timmerman die we inzetten op mutatie- en renovatiewerken. Een prettige, serieuze vakman in de omgang voorzien van al het nodige gereedschap om zelfstandig aan de slag te gaan. Per 1-3 inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Lelystad – Koppel

Zeer ervaren renovatietimmerlieden die denken in oplossingen. Beide mannen beschikken over goed gereedschap en krijgen werk gedaan. Jack en Willem kunnen ook prima ingezet worden op werkzaamheden in bewoonde situatie. Kunnen uw team per 1-3 komen versterken.

West Nederland

Timmerman Regio Noordwijk – Stef

Stef is een betrouwbare en zelfstandige timmerman die allround inzetbaar is op de bouw. Vanaf de ruwbouwfase tot de oplevering kun je Stef geheel zelfstandig inzetten. Per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Den Haag – Koppel

Adem en Redouan is een koppel timmerlieden met zo’n 20 jaar ervaring die wij allround inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie. De mannen werken het liefst op een klus waar ze profielen kunnen stellen en maatvoeren. Vanaf de ruwbouw tot de aftimmering hebben de mannen ervaring, maar ze werken het liefst op een project na de betonfase. Kunnen uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Spijkenisse – Koppel

Kenneth en Fin vormen een allround koppel dat het liefst op een mooie renovatie klus staat. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en denken het liefst in oplossingen. Je kunt de mannen gerust een tekening mee geven en ze zelfstandig aan het werk zetten. Kunnen uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Rotterdam – Koppel

Krystian en Tomasz zijn 2 timmerlieden die het best tot hun recht komen in de afbouwfase. Metalstud, gipsplaten, systeemwanden en ander aftimmerwerk behoren tot hun kwaliteiten. Ze beschikken over mooi gereedschap en zijn als koppel goed zelfstandig inzetbaar per direct.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Baarn – Nathan

Nathan is een timmerman met zo’n 30 jaar ervaring in de bouw. Nathan werkt het liefst op een nieuwbouw klus waar hij mooi aftimmerwerk kan verrichten. Een no-nonsense timmerman die prettig is in de omgang en goede werkhouding heeft. Inzetbaar vanaf maandag week 7.

 

Timmerlieden Vaassen – Koppel

Willem en Ton zijn allrounders met meer dan 30 jaar ervaring op de bouw. De mannen hebben ervaring op restauratie, renovatie en mutatie – en onderhoudswerk. Beschikbaar vanaf week 7.

 

Timmerman Huissen – John

John is een timmerman die goed inzetbaar is op mutatie en onderhoudswerk. Heeft ervaring in de nieuwbouw en renovatie, maar geeft een duidelijke voorkeur aan mutatie en onderhoudswerk. Beschikbaar vanaf week 8.

 

Timmerman Enschede – Joshua

Joshua is een vlotte, nuchtere timmerman die van aanpakken weet. Joshua kan goed vanaf tekening werken en is zowel in groepsverband als zelfstandig prima in te zetten. Beschikbaar vanaf week 7.

Zuid Nederland

Opruimer Tiel – Mo

Mo is een timmerman 2 die wij het afgelopen jaar als bouwopruimer hebben ingezet. Hij is Nederlands sprekend en erg fit. Als je een man zoekt die meters maakt tijdens het opruimen, dan is Mo de man voor de klus. Per direct inzetbaar.

 

Metselaar Regio Waalwijk – Frans

Frans is helaas door de weersomstandigheden uit zijn klus gelopen en is derhalve per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging. Frans is een allround metselaar met meer dan 20 jaar ervaring die afstand geen probleem vindt.

 

Timmerman Weert – John

John heeft inmiddels 30 jaar ervaring als timmerman. Werkt al geruime tijd voor Regiebouw en wordt vaak terug gevraagd door de opdrachtgevers. Hij is per direct inzetbaar in de ruwbouw tot en met de afbouw.

 

Timmerlieden Den Bosch – Koppel

Luc en Dre vormen sinds kort een koppel maar zijn ook los van elkaar inzetbaar. Luc is een echte allrounder en Dre komt beter tot zijn recht in het aftimmerwerk of in de wat lichtere ruwbouw. De mannen zijn per direct inzetbaar.

 

Timmerman Bree (België) – Mazie

Mazi heeft zich recent aangemeld bij Regiebouw. Het is een Nederlands sprekende timmerman die veel verbouwingen van woningen heeft gedaan. Vanwege het afnemende werkaanbod in België wil hij graag in Nederland aan de slag. Kan uw team per direct komen versterken.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!