Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 7 t/m 9

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerlieden Almere – Koppel

Mark en Nassim vormen een koppel dat wij doorgaans inzetten in het afbouwtimmerwerk. Het zijn timmermannen die goed vanaf tekening kunnen werken en met goed eigen gereedschap naar het werk komen. De mannen hebben een vlotte, prettige werkhouding en hebben een mooie werkhistorie bij Regiebouw. Kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Amsterdam – Adam

Adam is een ervaren timmerman die wij inzetten in de nieuwbouw. Het is een timmerman die goed zelfstandig kan werken. Adam is per direct inzetbaar vanaf het stelwerk tot het opleveren.

 

Timmerman Bolsward – Karel

Karel is een allround timmerman die het beste tot zijn recht komt op projecten waar nog écht getimmerd moet worden. Karel denkt in oplossingen en hoe lastiger die situatie, hoe mooier hij het werk gaat vinden. Karel beschikt over zeer goed eigen gereedschap. Is er direct inzetbaar.

 

Timmerman Amsterdam – Sjaak

Sjaak is een ervaren timmerman voor de kleinschalige woningbouw, mutatie- en renovatieprojecten. Als er een ruimte is voor Sjaak om zijn gereedschap op te bergen komt hij het liefste op de fiets naar het werk om parkeerkosten te drukken. Sjaak kan zowel zelfstandig als in groepsverband werken. Per direct beschikbaar.

 

Timmerlieden Regio Lelystad – Koppel

Zeer ervaren renovatietimmerlieden die denken in oplossingen. Beide mannen beschikken over goed gereedschap en krijgen werk gedaan. Jack en Willem kunnen ook prima ingezet worden op werkzaamheden in bewoonde situatie. Kunnen uw team per 1-3 komen versterken.

West Nederland

Timmerman Regio Noordwijk – Jos

Jos is een betrouwbare en zelfstandige timmerman die allround inzetbaar is op de bouw. Vanaf de ruwbouwfase tot de oplevering kun je Jos geheel zelfstandig inzetten. Per direct inzetbaar.

 

Timmerlieden Regio Den Haag – Koppel

Mohammed en Manuel zijn 2 timmerlieden met zo’n 20 jaar ervaring die wij allround inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie en altijd samenwerken. De mannen werken het liefst op een klus waar ze profielen kunnen stellen en maatvoeren. Vanaf de ruwbouw tot de aftimmering hebben de mannen ervaring, maar ze werken het liefst op een project na de betonfase. Kunnen uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Spijkenisse – Koppel

Tycho en Jesse vormen een allround koppel dat het liefst op een mooie renovatie klus staat. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en denken het liefst in oplossingen. Je kunt de mannen gerust een tekening mee geven en ze zelfstandig aan het werk zetten. Kunnen uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Timmerlieden Regio Rotterdam – Koppel

Lukasz en Mirek zijn 2 timmerlieden die het best tot hun recht komen in de afbouwfase. Metalstud, gipsplaten, systeemwanden en ander aftimmerwerk behoren tot hun kwaliteiten. Ze beschikken over mooi gereedschap en zijn als koppel goed zelfstandig inzetbaar per direct.

 

Timmerman Regio Rotterdam – Robbert

Robbert is een hardwerkende allround timmerman die tussen timmerman 1 en timmerman 2 in zit. Werkt zeer hard en enorm betrouwbaar. Is per direct inzetbaar.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerlieden Vaassen – Koppel

Willem en Ton zijn allrounders met meer dan 30 jaar ervaring op de bouw. De mannen hebben ervaring op restauratie, renovatie en mutatie – en onderhoudswerk. Beschikbaar vanaf week 8.

 

Timmerman Arnhem – Pieter

Pieter is een allround timmerman die voor ons al veel werk heeft verzet in de regio van Arnhem. Een stressbestendige timmerman die denkt in oplossingen. Beschikbaar vanaf week 8.

 

Timmerman Nijkerk – Marc

Marc is een timmerman die we kennen als een aanpakker en echt allround is. Hij komt het beste tot zijn recht op renovatieprojecten. Marc beschikt over goed gereedschap en werkt goed zelfstandig. Inzetbaar vanaf week 9.

 

Timmerman Culemborg – Sander

Sander is een timmerman die denkt in oplossingen. Via Regiebouw heeft hij ook diverse projecten afgerond. Zeer ervaren man met erg veel en goed gereedschap. Inzetbaar vanaf week 9.

Zuid Nederland

Timmerlieden Den Bosch – Koppel

Arie en Luuk vormen sinds kort een koppel maar zijn ook los van elkaar inzetbaar. Luuk is een echte allrounder en Arie komt beter tot zijn recht in het aftimmerwerk of in de wat lichtere ruwbouw. De mannen zijn per direct inzetbaar.

 

Timmerman Bree (België) – Mazie

Mazi heeft zich recent aangemeld bij Regiebouw. Het is een Nederlands sprekende timmerman die veel verbouwingen van woningen heeft gedaan. Vanwege het afnemende werkaanbod in België wil hij graag in Nederland aan de slag. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Voorman Antwerpen (België) – Cliford

Cliford is inmiddels 16 jaar timmerman, waarvan hij de afgelopen 2 jaar als voorman heeft gewerkt. Wilt graag in de buurt van Bergen op Zoom of Breda aan de slag. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman Valkenswaard – Wil

Wil is een ervaren timmerman die het beste tot zijn recht komt in het aftimmerwerk. Is sinds kort op zoek naar een nieuwe uitdaging. Is per direct beschikbaar.

 

Opruimer Tiel – Mo

Mo is een timmerman 2 die wij het afgelopen jaar als bouwopruimer hebben ingezet. Hij is Nederlands sprekend en erg fit. Als je een man zoekt die meters maakt tijdens het opruimen, dan is Mo de man voor de klus. Per direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!