Beschikbare ZZP vaklieden in de Bouw
Week 8 t/m 11

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Timmerman Amsterdam – Nassim

Nassim is een timmerman die wij doorgaans inzetten in de nieuwbouw. Het is een timmerman die goed in groepsverband mee kan komen en een zeer goed werktempo heeft. Nassim komt met goed gereedschap naar de bouw toe. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerman Hoorn – Rick

Rick is een timmerman die wij doorgaans inzetten in de kleinschalige nieuwbouw en het renovatiewerk. Rick is een timmerman die geheel zelfstandig aan het werk gezet kan worden en daar waar nodig ook eigen oplossingen kan aandragen. Rick komt met een volwaardige bus en goed gereedschap naar het werk toe. Kan uw team per maandag week 9 komen versterken.

 

Timmerman Beverwijk – Edwin

Edwin is een allrounder die we doorgaans inzetten in de nieuwbouw en het seriematige renovatiewerk. Het is een timmerman die zelfstandig ingezet kan worden en met goed eigen gereedschap aan het werk kan. Per week 9 inzetbaar.

 

Timmerman Zaandam – Joost

Joost is een timmerman die we inzetten op mutatie- en renovatiewerken. Een prettige, serieuze vakman in de omgang voorzien van al het nodige gereedschap om zelfstandig aan de slag te gaan. Per a.s. maandag beschikbaar.

 

Timmerlieden Regio Lelystad – Koppel

Zeer ervaren renovatietimmerlieden die denken in oplossingen. Beide mannen beschikken over goed gereedschap en krijgen werk gedaan. Jack en Willem kunnen ook prima ingezet worden op werkzaamheden in bewoonde situatie. Kunnen uw team per 1-3 komen versterken.

West Nederland

Timmerlieden Regio Den Haag – Koppel

Adem en Redouan zijn 2 timmerlieden met zo’n 20 jaar ervaring die wij allround inzetten op projecten in de nieuwbouw en renovatie en altijd samenwerken. De mannen werken het liefst op een klus waar ze profielen kunnen stellen en maatvoeren. Vanaf de ruwbouw tot de aftimmering hebben de mannen ervaring, maar ze werken het liefst op een project na de betonfase. Kunnen uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Timmerman Regio Rotterdam – Pieter

Pieter is een allround timmerman uit de omgeving van Rotterdam met 10+ jaar ervaring. Pieter is een echte aanpakker en breed inzetbaar, maar als hij een voorkeur mag geven staat hij het liefst op een mutatie en onderhoudswerk. Hiernaast is hij ook in het bezit van zijn papieren als meewerkend voorman in het beton. Per 1-3 inzetbaar.

 

Timmerman Regio Rotterdam – Daan

Daan is een echte klusjesman die inzetbaar is op verschillende soorten werken. Van timmerwerk en stucwerk tot klein loodgieterswerk, Daan kun je prima zelfstandig inzetten op het project. Per maandag week 9 inzetbaar.

 

Bouwopruimers Regio Zuid Holland

Voor in de regio Zuid-Holland hebben we ook nog een aantal bouwhulpen en assistent timmermannen inzetbaar. Voor meer informatie neem contact op met de desbetreffende contactpersonen.

Midden en Oost Nederland

Timmerman Arnhem – Pieter

Pieter is een allround timmerman die voor ons al veel werk heeft verzet in de regio van Arnhem. Een stressbestendige timmerman die denkt in oplossingen. Beschikbaar vanaf week 9.

 

Timmerlieden Baarn – Koppel

Erik-Jan & Paul zijn twee timmermannen waar je als uitvoerder geen omkijken naar hebt. Het zijn mannen die een project van a tot z zelfstandig kunnen voltooien. Serieus in de omgang en keurig in het werk. Inzetbaar vanaf week 9.

 

Timmerman Bunnik – Dirk

Dirk is een timmerman die het beste tot zijn recht komt in de kleinschalige nieuwbouw, renovatie- en onderhoudswerk. Inzetbaar vanaf week 11.

 

Timmerlieden Doetinchem – Koppel

Joost en Rob vormen een koppel timmerlieden dat allround inzetbaar is. De mannen komen het beste tot hun recht op een renovatie klus waar ze mooi en secuur te werk kunnen gaan. Naast renovatiewerk zijn de mannen goed inzetbaar op een nieuwbouwproject. Per week 10 inzetbaar.

Zuid Nederland

Timmerman Zaltbommel – Mario

Mario is een timmerman die het afgelopen jaar voor ons voornamelijk kozijnen heeft geplaatst. Mario is een kei in deuren afhangen en profielen stellen. Zijn maat Frans komt een week later beschikbaar i.v.m. zijn vakantie. Frans komt uit Vlijmen en de mannen hebben elkaar op een project in Den Bosch leren kennen. Frans heeft inmiddels 40 jaar ervaring op de bouw en hem is dus niets vreemd. Je kunt Frans overal op inzetten, maar hij doet liever geen profielen stellen.

 

Voorman Antwerpen (België) – Cliford

Cliford is inmiddels 16 jaar timmerman, waarvan hij de afgelopen 2 jaar als voorman heeft gewerkt. Wilt graag in de buurt van Bergen op Zoom of Breda aan de slag. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Timmerman 2 Helmond – Wim

Wim werkt inmiddels 4 jaar via Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Wim is geen zelfstandige timmerman, maar komt het best tot zijn recht als hij gekoppeld wordt aan een timmerman 1. Wim is een echte aanpakker en met zijn voordelig tarief erg aantrekkelijk! Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Timmerman 2 Maasmechelen – Mark

Mark is begonnen als standbouwer, maar inmiddels een goede timmerman 2. All-round inzetbaar. Beschikt over eigen gereedschap, pbm’s en eigen vervoer. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Den Bosch – Jeroen

Jeroen is een veel gevraagde timmerman. Hij wilt graag weer via Regiebouw aan de slag na wat eigen klussen te hebben gedaan. Jeroen is in te zetten voor (licht) ruwbouwwerk of aftimmerwerk. Per maandag week 9 inzetbaar.

 

Timmerman Uden – William

William heeft in het verleden veel projecten voor Regiebouw afgerond. Een Nederlands sprekende timmerman die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hij is allround inzetbaar en komt het best tot zijn recht op de grotere projecten. Per direct beschikbaar.

 

Timmerman Hassel (België) – Maikel

Maikel is inmiddels 15 jaar werkzaam voor Regiebouw. Na het afgelopen jaar een eigen klus te hebben gehad, wilt Maikel graag weer via ons aan de slag. Maikel is een ervaren, zelfstandige man die allround inzetbaar is. Per week 9 beschikbaar.

 

Timmerman Addebroek – Janus

Janus heeft diverse klussen gedaan voor ons voor hij 2 jaar geleden naar Zuid-Amerika vertrok. Inmiddels is hij weer terug en wilt graag via Regiebouw aan de slag. Janus is zelfstandig, allround inzetbaar en met zijn ervaring een toegevoegde waarde op elk project. Doet liever geen zwaar betonwerk meer. Per direct beschikbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!