Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 1 & 2 2021

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

W monteur – Den Haag – Safier

Safier heeft meer dan 20 jaar ervaring als installatiemonteur. Voorkeur gaat uit naar utiliteit: o.a. Ketelhuizen, scholen, sport-wooncomplexen bejaardenhuizen enz. Naast zijn ervaring in nieuwbouw, onderhoud en renovatie heeft hij ook dik- en dunwandige installaties aangelegd in woningbouw en daarvoor ook renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Ervaring met TIG en autogeen laswerkzaamheden. In bezit van VCA, gereedschap en vervoer. Per direct inzetbaar

CV monteur – Den Haag – Gerald

Werkt al ruim 1.5 jaar naar volle tevredenheid voor Regiebouw. Montage: ketels vervangen, rookgas afvoer herstellen en vervangen, boilers en complete installaties. Service waterzijdig: veel bonnenwerk zoals lekkages herstellen, radiatoren vervangen, radiatorkranen, leidingwerk vervangen, overstort ventielen, expansievaten, keukenmengkranen etc(alles qua CV, warm- en koud water). In bezit van VCA, gereedschap en vervoer. Per 19-01-2021 inzetbaar

Loodgieter – Vlaardingen – Jan

Jan is een allround loodgieter (dikwandig en dunwandig) uit Vlaardingen. Heeft ruim 30 jaar ervaring met: fitten (t/m 3 meter leidingen), flensen, vloerverwarming, airco’s, cv – ketels, vloerverwarming, sanitair, afmontage, leidingen met gas, olie en water aanleggen. In bezit van VCA VOL.

Luchtkanalen monteur – Zaandam – Ahmet

Ahmet is een ervaren luchtkanalen monteur. Heeft onder andere projecten gedaan op Maasvlakte voor. De Cacaofabriek, Damen Shipyards en in de jacht- en scheepsbouw voor andere scheepsbouwers. Naast het plaatsten van kanalen is Ahmet ook bedreven in isolatiewerk. In bezit van VCA, gereedschap en vervoer. Per direct inzetbaar

Elektrotechniek

Elektromonteur – Rotterdam – Rudolf

Veel ervaring met het aanleggen of uitbreiden van elektrotechnische installaties, data/netwerk systemen, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, service en onderhoud en camera- beveiligingsinstallaties in de retail, utiliteits- en woningbouw. In bezit van NEN 3140 / BEI / VIAG / hoogwerker / VCA. Eigen vervoer en gereedschap en vervoer. Per direct inzetbaar.

Elektromonteurs – Purmend – Hassan

Ervaren e-monteur voor het aanleggen van elektrische installaties. Bekend met installaties in appartementen, renovaties in bestaande woningen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Verder heeft hij ervaring met sterk- en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Hassan werkt het liefst in de utiliteitsbouw maar zal andere uitdagingen zeker niet uit de weggaan. Hij is in het bezit van een bestelwagen, heeft elektrische en – handgereedschap. Per 11-01-2021 inzetbaar.

Elektromonteur – Rotterdam – Dion

Bekend met Woningbouw, Nieuwbouw, Renovatie en Utiliteit. Werkzaamheden: Brandmeldinstallatie ( geen IDB), Sterk en zwakstroom, Groepenkasten installeren, Verlichting , wanddozen monteren. Kan zelfstandig vanaf tekening werken. In bezit van VCA, gereedschap en vervoer. Per direct inzetbaar.

Elektomonteur – Rotterdam – Rafel

Rafel werkt regelmatig via Regiebouw en we hebben hem leren kennen als een allround monteur die erg prettig in de omgang is. Ervaring met: Utiliteit, woningbouw en renovatie. Kan vanaf tekening werken. Kennis van o.a. brandmeldinstallaties, groepskasten aansluiten, kabeltrekken, afmonteren, verlichting en noodverlichting aanbrengen. Per direct inzetbaar.

Elektomonteurs – Rotterdam – Koppel

Wes en George uit Rotterdam zijn elektromonteurs in de Retail. Werken al geruime tijd voor Regiebouw naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Project net voor de Kerst afgerond en nu weer inzetbaar. Hebben veel ervaring met ombouw van winkels waaronder Jumbo en Albert Hein. In bezit van VCA, gereedschap en vervoer. Per direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!