Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 11 t/m 14

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieter Rotterdam – Robin

Robin is een 40 jarige loodgieter die zijn ervaring heeft opgedaan in de woningbouw en renovatie. Bekend met riool, water, gas, voor- en afmontage, plaatsen van CV-ketels, montage van aircosystemen en nog veel meer. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Loodgieter Amsterdam – Rene

Rene is een allround loodgieter met ruim 20 jaar ervaring in de renovatie. Kan complete badkamers, keukens en toiletten maken en/of renoveren. Rene is per direct inzetbaar in de omgeving van Amsterdam.

 

Loodgieter Breda – Miri

Miri is een 46 jarige allround loodgieter die perfect Engels spreekt. Heeft ruim 20 jaar ervaring in de renovatie, nieuwbouw, utiliteit en industrie. Kan alles vanaf tekening maken. Per 22-3 inzetbaar.

 

Ass. Loodgieter Oss – Murat

Murat is een 30 jarige hulp loodgieter die de meeste ervaring heeft opgedaan in de retail als servicemonteur. Murat is op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil zich graag verder ontwikkelen in de installatie. Zijn interesse ligt zowel in de nieuwbouw als in het servicewerk. Hij is inzetbaar voor een zeer gunstig tarief! Murat beschikt over eigen vervoer, gereedschap op accu, VCA VOL, groot rijbewijs en GPI. Per direct beschikbaar.

 

Loodgieter Rotterdam – Simon

Simon is een allround loodgieter met 22 jaar ervaring in de renovatie en nieuwbouw. Simon spreekt perfect Engels, heeft eigen vervoer & gereedschap en is per a.s. maandag inzetbaar.

 

STEK-monteur Doetinchem – Robin

Robin is een 47 jarige STEK-monteur met onder andere een F-gassen certificaat die alles op het gebied van verwarming en airconditioning doet. Heeft alle benodigde diploma’s en gereedschappen om zelfstandig aan de slag te gaan. Robin is per 6-4 beschikbaar.

 

Werkvoorbereider Eindhoven – Annes

Annes is een 31 jarige werkvoorbereider die ervaring heeft als hoofd werkvoorbereider en hoofd- calculatie. Kan tevens aan de slag als project- en/of bedrijfsleider werktuigbouwkunde. Annes is per direct inzetbaar in de Regio Noord-Brabant t/m Utrecht.

Elektrotechniek

Datamonteur Den Haag – Marco

Marco is een 26 jarige datamonteur die ervaring heeft met het aanleggen van netwerkbekabeling en het maken van aansluitingen. Bekend met o.a., routers aansluiten en alle bekabeling van tv/telefoon en internet. Marco is per 22-3 inzetbaar.

 

Elektromonteur Nijmegen – Raf

Raf is een allround elektromonteur die ervaring heeft met zowel kleine als grote projecten. Denk hierbij aan renovatie, utiliteits- en nieuwbouwprojecten. Tevens heeft Raf ervaring met brandmeldinstallaties. Is per maandag 22-3 inzetbaar.

 

Elektromonteur Zwolle – Robin

Robin hebben wij leren kennen als een bekwame e-monteur. Kan zowel op grote nieuwbouw- en renovatieprojecten als in de woningbouw en utiliteit aan de slag. Door zijn sterke communicatieve skills en representatieve voorkomen is hij uiterst geschikt voor servicewerk bij particulieren thuis. Robin kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!